LIFESTYLE

Ce spune Delia despre sindromul Peter Pan: ”N-ai voie să uiți de tine!”

Delia Matache este mai mult decât o cântăreață cu o voce bună, în timp, artista a reușit să se metamorfozeze într-un adevărat showman. Cu câștiguri pe măsură, evident.

Ca atare, cum spuneam și altă dată, Delia care are o căsnicie model, notorietate, sănătate și și carieră de succes, are toate motivele din lume ca să fie fericită. Și este fericită, ca un copil, în unele momente.

Chiar a mărturisit, în glumă, la un moment dat, că ar suferi de sindromul „Peter Pan”, care presupune că un adult refuză să se comporte după vârsta din buletin.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Niște copii dezvoltați”

Dar ceea ce părea că e doar o glumă altădată, acum iată că prinde contur de certitudine. Iar Delia a răspuns sincer la întrebarea cât de important este să ai sindromul Peter Pan în ceea ce face ea, în carieră.

”Foarte important, în orice… Cum, mă, să uiți de tine, n-ai cum să uiți? În esență suntem niște copii dezvoltați, ni se mai ridează pielea, avem experiență, și bani…, dar tot copii suntem, ne cumpărăm jucării.

Cu aceeași bucurie, mă uit și fac…iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri… Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat.”, a spus Delia în timpului podcast pe Internet.

 

 

 

 

Comentarii: