HOROSCOP

HOROSCOP 15 Aprilie 2021

Berbec Norii de stres se adună rapid și riști să dai cu piciorul rezultatelor obținute până în acest moment. Te sfătuim să ai răbdare cu cei din jur și să fii atent la ceea ce ți se transmite, la tot ce simți. Atenție la detalii ca să faci totul așa cum trebuie. Reușești abia acasă, în familie, să te liniștești și să te bucuri de compania oamenilor dragi – uiți de probleme și te încarci cu energie.

Taur
Grea e dragostea când există certuri! Schimbă-ți atitudinea, ascultă, caută soluții împreună cu partenerul de viață – doar voi doi știți ce e mai bine și doar în doi se poate rezolva orice situație dificilă. Știi ce e de făcut, dar frica de rezultat te face să taci, să susții că soluția nu e la tine.

Gemeni
Ai făcut tot ce ai putut, ai răspuns prompt solicitărilor primite, crezând că vei primi răspunsuri. Acestea întârzie cam mult, iar asta te enervează și te agită. Te cam bate gândul să renunți, pentru că starea ta de spirit este la pământ, zâmbești din ce în ce mai rar. Atenție mare, căci riști să te îmbolnăvești, iar asta te ajută cel mai puțin în acest moment!

Rac
Misiunea ta este să ți se încheie proiectul cu un succes răsunător. Chiar poți face asta, iar tu știi prea bine acest lucru. Panica, stresul și lipsa încrederii în forțele proprii te îndepărtează mult de obiectivul tău. Ceea ce îți dorești se poate îndeplini, iar tot ce ai de făcut este să te aduni și să arăți tuturor ce poți și cât poți.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Veniturile tale vor crește considerabil în urma unei vânzări profitabile. Banii vin și din alte părți, iar succesul pe planul financiar îți dă foarte multă încredere în tine însuți. Succesul tău își va face simțită prezența pe toate planurile și vei simți cum înflorești.

Fecioară
Ai nevoie de un sfat într-o situație delicată în care este implicat unul dintre copii. Cere îndrumare de la o persoană cu experiență în domeniu, care va ști să-ți spună ce e de făcut, pas cu pas. Fii fără grijă, căci totul va fi bine, iar modul cum vei alege tu să gestionezi totul va fi calea spre rezultatele dorite, exact așa cum ți-ai și propus!

Balanță
Este nevoie de ajutorul tău financiar, iar asta te bucură. Te simți bine atunci când poți fi util, iar dacă este vorba și de cineva apropiat, nimic nu mai contează. Toată bunătatea ta va fi răsplătită, deși nu ai nevoie de nimic. Tu doar ajuți pentru că o poți face, fără să simți greutatea.

Scorpion
Faci totul ca să fie bine, te străduiești să readuci pe linia de plutire pe cineva din familie, totul ca să revezi bucuria și zâmbetul din nou pe fața sa. Toate eforturile tale sunt luate în seamă, au un scop și vor fi răsplătite curând. Acum doar acordă sprijinul tău, doar ai încredere și rămâi calm – deși sunt dificil de înțeles schimbarea de atitudine, tristețea și durerea din ochii pe care-i vezi în fiecare zi. Totul se va rezolva.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Ideea ta poate avea și rezultate. Ai nevoie doar de o echipă care să te ajute, să lucreze alături de tine pentru a termina cât mai repede. Deși pare o muncă de echipă, destul de ușoară, vei vedea că pe parcurs totul se va extinde – alte idei minunate se alătură celei inițiale, iar rezultatul va fi pe măsură. Sau poate chiar mult peste așteptările pe care le-ai avut la început.

Capricorn
A venit vremea să te decizi, să alegi, să te eliberezi de poveri și griji. E timpul să renunți la vină și să-ți asumi orice decizie ai lua. Ține cont de nevoi, de intuiție și de sentimentele tale. Oricare ar fi alegerea ta, este perfectă pentru acest moment. Alegerea aceasta schimbă doar prioritățile, nu pe tine ca om. Relaxează-te și lasă negativitatea pe mai târziu. Atât timp cât tu nu ești dezamăgit de tine însuți, nimeni nu se va simți așa.

Vărsător
Dragoste cu năbădăi, asta trăiești acum, iar teama că vei ajunge la separare te termină. Nu trage concluzii pripite, deoarece perioada adolescenței a trecut. Asumă-ți responsabilitatea și preia controlul ca să poți salva relația aceasta. Vei vedea o schimbare de atitudine și din partea persoanei iubite, iar asta te va anima să continui pe această cale până vei primi rezultatele dorite de amândoi.

Pești
Familia și colegii sunt foarte mândri de tine, de reușitele tale profesionale, care te ajută să strălucești și să ieși și mai mult în evidență. Împlinirea și liniștea pe care le simți acum sunt o minune, dar și o dovadă clară că au meritat eforturile. O mică pauză, zile dedicate familiei și distracției, apoi… din nou la muncă.

 

 

 

 

Comentarii: