LIFESTYLE

Soția gravidă a lui Dani Oțil poftește tradițional! Ce a comandat Gabriela Prisăcariu la restaurant

În urmă cu ceva timp, chiar Dani Oțil glumea pe seama faptului că soția lui înscărcinată a devorat zeama de la salata de roșii. Iar Gabriela Prisăcariu mărturisea că ar mânca tot timpul chipsuri picante.

Dar acum, când mai e puțin până să-i vină sorocul, doamna Oțil are noi pofte. Ca o gravidă care se respectă, viitoarea mămică nu prea mai ține cont dacă va lua prea mult în greutate. Sre deja 7 luni și știe că oricum lucrurile vor evolua, așa că nu-și refuză niciun capriciu.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Pregătesc camera băiatului

Aflată într-un local, soția lui Dani Oțil s-a răsfățat cu mai multe feluri de mâncare și a ales să împărtășească și cu fanii de pe Instagram poftele sale inedite pentru un model atent cu silueta lui, dar deloc surprinzătoare pentru o femeie gravidă.

”Ce bine atunci când ești însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prajiti, brânza cu mămăligă și smântână și omletă cu carne de la garniță”, a scris Gabriela pe pagina de Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor să lase totul pe ultima sută de metri, așa că au început deja să pregătească și camera băiețelului lor. Peste doar două luni copilul lor veni pe lume și vor să aibă totul bine pus la punct.

 

 

 

Comentarii: