LIFESTYLE

”Stejarii”, în fața meciului cu Portugalia: „E ca o semifinală de calificare la Cupa Mondială”!

Rugby-ul românesc trăiește intens în aceste zile. După ce acum câteva zile au învins Rusia cu 34-25, „Stejarii” întâlnesc Portugalia, o echipa revelație a ultimilor ani.

Rezultatul de egalitate, 25-25, înregistrat în weekend în Georgia, l-a pus în gardă pe Andy Robinson. „Va fi un meci pe cinste. Portugalia joacă un rugby performant.. Au fost foarte aproape de a învinge Japonia, au bătut Canada, plus rezultatul de egalitate cu Georgia. Impresionant!”, recunoaște scoțianul care e selecționerul naționalei de rugby a României.

„E un meci capital pentru noi și pentru cursa noastră de calificare. Vedem acest meci cu Portugalia ca pe o semifinală”, spune și ”stejarul” Marius Antonescu.

CITEȘTE ȘI: Exercițiile pentru un abdomen perfect / VIDEO

Au revenit uimitor în Portugalia

Anul trecut, la Lisabona, România a smuls o victorie dramatică, revenind în ultimele 10 minute de la 14-27 și câștigând cu 28-27, după un eseu marcat și transformat în ultimul minut de joc. Autorul acelei încercări decisive, Ovidiu Cojocaru.

„Acel meci a rămas în mintea noastră. Știm ce avem de făcut și ne pregătim ca în partida cu Portugalia să nu ajungem în alea zece minute, să terminăm meciul înainte”, anunță ”tricolorul” Ovidiu Cojocaru.

Selecționerul Andy Robinson avertizează însă. „Acest meci e diferit față de anul trecut. Acum jucăm acasă și avem de gând să construim o fortăreață”, spune antrenorul.

” Nimeni nu credea că de la 27-14 o să revenim cu două eseuri și să  batem. Ne dorim să avem un meci mai ușor ca acela de la Lisabona”, încheie Daniel Plai, unul dintre componenți de bază ai naționalei.

 

 

 

 

Comentarii: