LIFESTYLE

Steliștii au luat tot aurul la tenis de masă! E pentru prima dată în istoria clubului

Bucurie mare la tenis de masă! La primul concurs de după pandemie, SuperLiga Națională, fetele și băieții de la Steaua au făcut spectacol și au câștigat pentru prima dată de la înființarea clubului, medaliile de aur pe echipe.

Deși de 4 zile e pe antibiotice și a jucat cu o durere acută de măsea, toate acestea nu au impiedicat-o pe Bernadette Szocs să fie liderul echipei și să câștige în decisiv.

„Sunt fericită pentru că acesta a fost obiectivul de când am decis să joc pentru Liga României. Sunt doar de un an la Steaua și sunt foarte fericită că am reușit să aduc atâtea medalii”, mărturisește Andreea Dragoman, care este componentă a naționalei de tenis de masă a României.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm acest campionat, ne doream de foarte mult timp de când am format această echipă să câștigăm și sunt fericită că am revenit cu bine după Pandemie”, spune și Andreea Dragoman, completată de Andrada Vincze.

„ Primul pas de care m-am bucurat a fost că am revenit în concursuri, acum, că am luat și titlul, este cu atât mai bine”, adaugă jucătoarea de la CSA Steaua.

CITEȘTE ȘI: Care este cea mai potrivită ORĂ pentru a face mișcare

Viitorul sună bine și la băieți

Cei care au produs surpriza în SuperLiga Națională sunt cei 3 puști minune de la Steaua, de 15 și 16 ani: Darius Movileanu, Eduard Ionescu și Andrei Tomică, antrenați de Andrei Filimon. Ei i-au învins în finală pe băieții de la Mioveni și au plecat acasă cu aurul la echipe.

„Această medalie reprezintă o bucurie foarte mare și neașteptată, ne bucurăm enorm că am reușit să luăm locul 1″, spune Andrei Tomică.

„Sunt foarte bucuros pentru că m-am pregătit foarte mult pentru această competiție, mai ales că este prima medalie la Campionatele Naționale pe echipe pentru clubul Steaua și suntem foarte mândri că am reușit să câștigăm”, se destăinuie și Eduard Ionescu.

„Este pentru prima oară când câștigăm acest titlu și sperăm să o ținem tot așa și sunt foarte fericit”, încheie celălalt jucător care compune ”tripleta”, Darius Movileanu, campionul mondial de cadeți la tenis de masă.

 

 

 

 

Comentarii: