FRUMUSETE LIFESTYLE

Suferă la frumusețe! Elena Merișoreanu nu se lasă la 75 de ani, vrea să fie în top și în trend cu intervențiile estetice: `Mi-am băgat niște fire în obraji!`

Imaginea contează la fel de mult precum vocea. Iar îndrăgita interpretă de folclor Elena Merișoreanu a avut grijă mereu să fie în top cu aparițiile.

Doamna Meri n-a lăsat să treacă timpul, și a luat-o de tânără cu operațiile estetice. Prima dată, la 20 de ani, când și-a tatuat sprâncenele în America, cântărețele de muzică populară fiind cele care au adus și-n România această modă.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Luna trecută, vă vine sau nu să credeți, Merișor a împlinit vârstă de 75 de ani. Și și-a mai făcut un hatâr: și-a făcut lifting facial cu fire! „Nu sunt la prima intervenție, eu îmi fac în fiecare an! Uite mi-am făcut botox în frunte. Mi-am băgat niște fire în obraji ca să-mi mai ridice fața un pic.

Nu știu dacă a eliminat. Nu a eliminat gușa, tot mai am. Dar, trebuie să păstrăm o limită să știi! Ce, vi se pare ca se vede ceva?! Hai sa fim serioși! Intervențiile astea le faci așa ca să zici că le-ai făcut! Apelați voi, astea mai tinere, la estetician…

Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior, pe care am plănuit să o fac în luna ianuarie!”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru Click!.

 

 

 

 

Comentarii: