REVIEW

SURPRIZĂ: Ritualuri de îngrijire personală care trebuie făcute seara, nu dimineaţa

Anumite obiceiuri sănătoase sunt mai eficiente dacă le faci seara, nu dimineața, așa cum ai avea tendința. Au un efect mai mare asupra corpului tău.

Baie

Este cel mai bine să speli murdăria unei zile înainte de a te așeza în pat. Altfel, vei duce în pat polenul, praful și alergenii adunați pe haine și piele în timpul zilei.

Perierea părului

Vei economisi minute bune dacă îți perii părul cu o perie seară, când încă ai părul ud. Vei avea mai puține vârfuri despicate și părul tău va și mai ușor de descurcat dimineață, potrivit clicksanatate.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă iei în fiecare dimineaţă o lingură de ulei de măsline. Beneficiile medicale ştiute încă din Antichitate

Aplicarea de produse deodorante

Probabil crezi că dimineața este cel mai bun moment pentru antiperspirant, însă cel mai bine este să o faci seară. În acest fel, îi permiți pielii să absoarbă toate substanțele.

Aplicarea de creme

În timpul nopții, celulele se regenerează și se repara. De aceea, aplică înainte de somn produse anti-rid.

Epilarea picioarelor

Dacă foloseșți lama, fă-o seară și aplică o crema hidratantă. Dimineață te vei trezi cu picioarele mai catifelate.

Îndepărtarea machiajului

Este foarte important să îndepărtezi fondul de ten, bronzantul și pudra de pe ten înainte de somn pentru a nu permite acumularea lor în pori.

CITEȘTE ȘI: Primul lucru făcut dimineaţa: Ce obiceiuri matinale au oamenii de succes

Leagă-ți părul

Alege un elastic moale de păr și prinde-ți părul lejer. În acest fel, vei preveni ruperea firului de par și încurcarea lui.

Adaugă umiditate

Pornirea umidificatorului înainte de culcare te va ajută să respiri mai ușor și va reduce riscul de răceli și infecii.

Comentarii: