LIFESTYLE

Surpriza show-bizz-ului! Secretoșii Smiley și Gina Pistol, confesiune tulburătoare pe Youtube

Gina Pistol și Smiley, amândoi pe o bancă, emoționați și zâmbitori. Așa își încep cei doi viitori părinți oracolul video, care se numește „Noi acum inseamna 3 (Andrei + Gina)”. În doar câteva ore de la urcarea pe Youtube, vizualizările au explodat la aproape un milion.

Era și firesc pentru că cei doi amorezi au fost mereu extrem de scumpi la vorbă despre relația lor. Ba mai mult, Gina și Smiley și-au ținut ani buni ascunsă povestea, dar acum, gata, nu mai este cazul.

Frumoasă blondă este însărcinată, e împlinită la trup și rotundă la față, radiază, trece de la o stare la alta și cu greu ar mai fi putut să se ferească de curioși. Așa că, vedeta tv și artistul își spun ei, singuri, povestea. Care începe, evident, cu dezvăluiri despre sarcină: vor avea o fetiță!

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Medicii nu-i mai dădeau Ginei șanse să fie mamă pe cale naturală!

Ca orice femeie însărcinată, Gina este extrem de sensibilă la toate confesiunile partenerului ei. Râde, plânge, oferă o întreagă gamă de emoții, pe care nici Smiley nu reușește să le camufleze prea mult. Este topit că va fi tată de… fată.

„N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare.

Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată…o să fiu terminat, pentru că tații de fete devin foarte sensibli la fete. E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întample. E un om pentru care voi face orice!”, mărturisește fericitul viitor tătic.

Gina face și o dezvăluire în premieră. Bucuria ei este acum imensă pentru că nimeni n-a știut niciodată ce a fost cu adevărat în sufletul ei. „Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi.”, spune Gina cu ochii în lacrimi.

Comentarii: