LIFESTYLE

Tamara Buciuceanu-Botez, veşti proaste de la Spitalul Elias! Starea marii actriţe s-a înrăutăţit

Nu degeaba se spune că marţi sunt trei ceasuri rele! Unde ne aşteptam ca la începutul săptămânii, actriţa Tamara Buciuceanu să se externeze după săptămâna petrecută la Spitalul Elias, medicii care o îngrijesc pe îndrăgita artistă vin cu veşti nedorite. Tamara Buciuceanu-Botez rămâne sîn continuare intubată şi ventilată mecanic.

E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, pentru Mediafax.

La 90 ani şi cu mai vechi probleme cardiace acutizate în ultima vreme, actriţa cre a interpretat roluri memorabile şi a dat viaţă unor personaje unice în filmul şi teatrul românesc a fost internată la începutul lunii, la Spitalul Elias.

Alături de ea a fost mai mereu nepotul, Mihai Constantin, fiul actorului George Constantin, cel care i-a fost cumnat Tamarei Buciuceanu-Botez. Din mariajul cu medicul Alexandru Botez, marea artistă nu a avut copii.

Citeşte şi: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

Se simţea mai bine săptămâna trecută!

Evoluţia nefavorabilă a stării actriţei este o surpriză pentru toată lumea, mai ales că săptămâna trecută, răspunsese foarte bine la tratament. Era stabilă şi se putea hrăni normal, primea vizitele familiei şi reuşise chiar să se deplaseze prin salon, ce-i drept, ajuată. Toată lumea aştepta ca ea să fie externată, dar astăzi lucrurile s-au schimbat radical.

Tamara Buciuceanu-Botez trecuse prin clipe grele înainte să ajungă la spital. Avea o femeie în casă care o îngrijea, îi dădea medicamentele, o ajuta să se schimbe, să se hrănească. Ieri, acea persoană nu a mai putut să o ajute, fiindcă actrița acuza stări de rău, nu mai putea respira normal, astfel că s-a chemat salvarea”, au dezvăluit persoane din anturajul Tamarei Buciuceanu pentru wowbiz.ro.

Comentarii: