LIFESTYLE MODA

Tendințele anului 2017 în materie de BLUGI BĂRBĂTEȘTI

Conservatorii spun adesea că numai denimul clasic, de culoare albastru închis, merită luat în considerare. Drept urmare, acest articol nu este pentru ei.

Tendințele lui 2017 în materie de blugi bărbătești au în vedere branduri consacrate, modelele ce ar putea să vă surprindă puțin, dar, per total, cu siguranță, vă vor plăcea. Vestea bună este că nu vor fi necesare schimbări radicale în garderoba dumneavoastră.

Prin urmare, iată ce trebuie să conțină garderoba dumneavoastră în 2017:

BLUGII RUPȚI

Vestea bună este că blugii rupți, cu aspect prăfuit, sunt în continuare în tred. Modelele la modă în 2017 abundă de pete coloarte, tăieturi și franjuri astfel încât, la final, să se obțină imaginea tipică a starului rock american  din anii ’80. Poate cel mai reprezentativ model, pentru a ilustra acest look, este cel al noului brand Amiri: fiecare pereche arată murdar de praf de pușcă.

 

BLUGII CU MANȘETE (răsuciți)

Acest lucru nu înseamnă că blugii skinny și-au pierdut din popularitate, doar că acest trend nu permite răsucirea manșetelor în cazul modelelor skinny. Trendul lui 2017 este: drept (sau ușor conic în partea de jos, lăsat liber pe pantof și cu manșete răsucite. La Levi și GAP este posibil ca talia să fie mai lungă decât modelele produse anul trecut.

BLUGII PETICIȚI (cu inserții aplicate)

Colorați, dar nu pestriți este regula lui 2017. Tendințele modei 2017 ne obligă să acordăm o atenție deosebită blugilor peticiți si inserțiilor contrastante de pe denim. În condițiile în careanul trecut au predominat inserțiile cu motive florale, în 2017 acestea sunt lăsate în plan secundar (deși Gucci și Dolce & Gabbana continuă cu acestea), inserțiile cu accent cât mai masculin, bărbătești și dure,  fiind vedele sezonului. În ceea ce privește jachetele din denim, inserțiile de pe spate vor lua forma hieroglifelor și figurilor în stil japonez, dar vom ajunge și acolo.

BLUGII ALBI

Pentru că am ajuns la capitolul culoare, în acest sezon vor predommina nuanțele neutre. În cazul în care veți dori să aduceți puțină flexibilitate în garderoba dumneavoastră, atunci optați pentru blugii albi. Un amănunt esențial: nu esste necesar să fiți un playboy pentru a purta blugii albi!

Imaginile prezentate ilustrează o paletă întreagă de nuanțe, puteți alege albul deschis, curat, sau puteți opta pentru nuanțe mai închise.

Pentru cei care se tem de ploaia și de stropii aferenți din sezonul ploios, am un singur sfat: răsuciți manșetele și… sunteți exact în trend! Totodată, puteți achiziționa o jachetă din denim alb, este una dintre articolele vestimentare la modă în 2017.

Așa cum probabil ați observat din fotografii, nuanțele de bleu deschis nu se regăsesc printre trendurle acestui an.

JACHETA DE DENIM ÎN STIL JAPONEZ

După ce am discutat principalele tendințe ale lui 2017 în materie de blugi bărbătești (sper ca fotografiile vă vor ajuta să înțelegeți modul în care fiecare model trebuie purtat, acel GET THE LOOK) este momentul să ne îndreptăm atenția sprea un alt articol vestimentar din denim. Rolul principal este deținut de jacheta din denim largă, cu tăietură oblică, precum și de jachete cu o mulțime de buzunare, în special buzunare aplicate.

În general, dacă am asculta ceea ce spun conservatorii pe car ei-am invocat la începutul acestui articol, ar trebui să ne luăm gândul de la majoritatea modelelor de blugi care se vor găsi în magazine în acest an. Din fericire, acest mic GHID vă vaîndruma în alegerile pe acre le veți face. Spor!

Comentarii: