LIFESTYLE

Teo Trandafir, adevărul despre relația cu mama sa

Teo Trandafir este unul dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Iar viața ei personală nu mai este deloc la secret pentru publicul care o iubește.

Însă dincolo de toate, existe ceva despre care Teo n-a prea vorbit. Vedeta a aminti-o foarte rar pe mama sa în declaraţiile pe care le-a făcut, însă recent, într-un interviu acordat pentru CIAO.RO, celebra jurnalistă a povestit câteva lucruri despre cea care i-a dat viaţă.

Teo Trandafir a recunoscut că relația cu mama ei este destul de complicată, pentru că femeia nu locuiește aproape de ea.
„Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.”, a mărturisit Teo Trandafir.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Ce a învățat după marea cumpănă

Teo Trandafir a trecut în urmă cu câțiva ani prin cea mai grea cumpănă, atunci când a ajuns pe masa de operație la Viena. A fost practic la granița dintre moarte și viață, dar a avut încredere în Dumnezeu că totul va fi bine și s-a rugat mai mult pentru fiica ei Maia, decât pentru ea.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu și nu s-a pierdut niciuna”, a spus Teo Trandafir, pentru Viva.ro.

„Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție…”, a mai adăugat prezentatoarea Kanal D.

 

 

Comentarii: