LIFESTYLE

Teo Trandafir vrea să-și pună sâni! Ce o ține însă pe loc pe celebra prezentatoare ca să intre pe mâna medicului

Teo Trandafir este una dintre vedetele recunoscute ”pe talent” și nu neapărat pentru calități fizice. Totuși de când a trecut prin problemele grave de sănătate și s-a operat, prezentatoarea de la Kanal D s-a transformat radical.

Și pentru că a fost mereu asumată, Teo și-ar dori să își facă și ea niște îmbunătățiri. Ar vrea minimum 3 operații estetice. ”Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul”, a declarat Teo Trandafir în timpul interviului pentru VIVA. Acolo unde a recunoscut că are oameni care o îmbracă și o aranjează.

”Nu mă ocup eu de asta, există o echipă de stiliști, make-up artiști care fac asta pentru mine. Dacă ar fi să apar la televizor cum vin eu de acasă, ar râde lumea. (râde) În vacanțe îmi aplic o lacrimă de fond de ten și cam atât”, a mai declarat vedeta TV, pentru VIVA.

 

 

 

Comentarii: