HOROSCOP

TOP 3/ Zodiile cu cea mai puternică intuiție

Foto: Pinterest.com

Se spune că zodia este o fereastră a sufletului şi dezvăluie trăsăturile ascunse ale persoanei născute sub acel semn.

Există 3 zodii cu cea mai puternică intuiţie, iar vocea lor interioară vorbeşte atât de clar încât îi poate face să aibă încredere în instinctul lor în aproape orice. A avea o intuiţie puternică este un dar minunat, mai ales atunci când ești și conștient/ă de harul avut!

Scorpion

Eşti atât de pasională încât instinctul tău este ca un al doilea creier care funcţionează constant la capacitate maximă. Ai darul de a citi alte persoane şi de a-ţi da seama de adevăratele lor intenţii. Asta te face să fii foarte precaută cu oamenii noi.

Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Cu toare acestea, eşti un judecător atât de bun al caracterului, încât intuiţia ta găseşte adesea cele mai bune calităţi în oameni.

Intuiţia ta este, de asemenea, utilă în identificarea prietenilor falşi. Ai un simţ dezvoltat de a vedea prin oameni. Eşti ca un test de detecţie a minciunilor, aşadar oamenii nu reuşesc niciodată să te păcălească.

Săgetător

Eşti o persoană intuitivă atunci când meditezi şi reflectezi asupra situaţiei.

12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

Vei constat că e posibil să nu iei cea mai bună decizie, dar când eşti lăsată singură şi meditezi asupra ei, găseşti adesea soluţia potrivită. De cele mai multe ori decizi să dormi cu gândul la o problemă, iar dimineaţa următoare să ai o viziune clară asupra căii pe care trebuie să o urmezi.

Chiar dacă te bucuri de această intuiţie uimitoare, nu o foloseşti întotdeauna şi câteodată apelezi la prudenţă. Intuiţia îţi poate spune ce e mai bine şi ok pentru tine.

Peşti

Eşti o persoană intuitivă din naştere şi foarte inteligentă. Eşti mereu contemplativă şi grijulie. Simţi că ai o legătură spirituală cu oamenii pe care îi întâlneşti în viaţa de zi cu zi.

Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Această legătură pe care o simţi îţi poate spune multe despre ei. Eşti mereu deschisă şi îţi urmezi inima, iar intuiţia vine direct din suflet în cazul tău. Ştii că poţi avea întotdeauna încredere în inima ta, deoarece ea e cea mai mare putere a ta.

Comentarii: