LIFESTYLE

`Torpila` David Popovici e un adolescent ca toți ceilalți: îi place la fast food și o carte i-a marcat copilăria

„M-am pregătit și mă pregătesc intens, nu cred că ar fi un vis prea îndepărtat să spun că vreau să mă apropii cât mai mult de cea mai înaltă treaptă a podiumului”, spunea David Popovici, înainte să plece la Mondialele de Natație de la Budapesta.

Aseară, tânărul înotător a reușit să doboare recordul mondial de juniori la 200 metri liber și s-a calificat în finală cu cel mai bun timp. Diseară se bate să-și împlinească visul.

Puștiul-minune al natației mondiale a dezvăluit și câteva dintre micile lui trucuri, înainte de Budapesta. „Ascult muzică, fie înainte, după sau uneori și în timpul antrenamentului, îmi iau boxa și o pun pe culoar. Ascult Subcarpați foarte des, au melodii care îmi plac, melodii care îmi dau starea potrivită și melodii pe care le mai și fredonez în anumite probe lungi”, a povestit Popovici, conform sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Care în restul zilelor în care nu doboară recorduri mondiale și nu se bate pentru trofee cu elita înotului planetar, e un adolescent ca toți adolescenții.

,„Îmi place lasagna, îmi place sushi-ul, mă feresc de Fast Food, dar cred că oricui îi place Fast Food-ul”, a recunoscut Popovici.

David are și o carte preferată care i-a marcat copilăria: „Am acest răspuns încă de când eram mai mic pentru că nu cred că am mai citit o carte care să mă prindă atât de mult și, deși am citit-o când eram mai mic, a rămas în sufletul meu,<< Singur pe lume>> de Hector Malot”!

 

 

Comentarii: