LIFESTYLE

Ce dramă pentru un campion de la tenis de masă! Și-a pierdut sora în accident de mașină!

Rareș Șipoș vorbește pentru prima dată despre tragedia pe care el și ai lui o trăiesc de aproape un an, atunci când sora de doar 16 ani a murit într-un accident de mașină!

Dacă ar putea, jucătorul de tenis de masă ar șterge din calendar luna iulie a anului trecut! „Stăteam la capul surorii mele decedate și îmi țineam cei doi părinți plânși în brațe și mă uitam așa în sus, nu plângeam pentru că eram șocat, și mă întrebam de ce merit eu să pățesc asta?! Am aflat și răspunsul, dacă îl cauți, îl primești”, mărturisește Rareș Șipoș.

La aproape un an de la tragedie, dintr-un copil de 20 de ani, Rareș a devenit bărbat. „Acum sunt împăcat, doliul îl am în mine, nu e zi în care eu, mama și tata să nu ne gândim la sora mea! Cu doliul voi trăi în mine toată viața”, dezvăluie sportivul.

Pentru a face față durerii, Rareș a lucrat foarte mult la partea mentală. „Sunt propriul meu psiholog. Dimineața, când mă trezesc, îmi pun dușul rece pe cap 4 minute. Respir și merg înainte, nu e niciun secret, fac dușuri reci în fiecare zi”, explică tânărul campion.

Aflat în primul an de seniorat, sportivul a câștigat titlul național la seniori și se pregătește de cea mai tare competiție la care va participa în luna august, Campionatele Europene de seniori de la Munchen.

„Cred că am evoluat mult ca joc. Sunt la început de drum, acum am o imagine clară cu ce aș vrea eu să fac. Mă simt foarte pregătit și am încredere că pot să-mi înving orice adversar.,La fel cum am avut răbdare cu mine să trec de depresie și să îmi revin la fel trebuie să am răbdare și cu sportul pe care îl fac”, anunță Rareș Șipoș.

Comentarii: