HOROSCOP

HOROSCOP 21 iunie 2022

Berbec Dintr-odată eşti persoana care-şi cunoaște cel mai bine echipa şi vei fi apreciat de şeful tău, vei culege toate laudele, pe merit de altfel, căci totul va fi obţinut cu mare trudă. Parcă ai fi în mrejele unui vis, așa te simți azi. Plutești peste orice se întâmplă.

Taur
Eşti uimit de îndrăzneala unuia dintre colegii tăi care încearcă să atragă atenţia șefilor și le „șoptește” ceva la ureche. Nu face greșeala să-l subestimezi, căci ar putea găsi soluții mai inteligente (chiar dacă sunt neortodoxe) decât tine pentru a avansa.

Gemeni
Știi cu adevărat ce e mai bine pentru toată lumea. Sau te prefaci? Oricum toată lumea te cunoaște şi-ţi recunoaşte meritele. Vei simți mai multă putere și o mare dorință de libertate, vei face impresie bună oriunde te vei duce.

Rac
Șterge cu buretele fleacurile din trecut! Fă-o, nu regreta! Încetinește-ţi ritmul de viață, vei avea posibilitatea să te relaxezi și ai grijă de tine mai mult, vei putea realiza un proiect de familie. Viaţa ta nu este decât o escapadă continuă, o piesă de teatru în care scenariul nu trebuie luat ca ceva inevitabil.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Dacă la locul de muncă şi la domiciliu, proiectele tale sunt unanim acceptate, pe cerul iubirii tale nu prea sunt multe stele și trebuie să găsiţi baza pentru soluționarea acestor asperități. Poate flirtul, lumina şi seducția naturală îţi vor permite să păstrezi controlul.

Fecioară
Vei avea resurse suficiente pentru a salva o afacere pornită prost din faşă, iar acest lucru va face ca în faţa colegilor să pari Superman. Te adaptezi oricărei situaţii cu uşurinţă, acolo unde alţii dau dovadă de anxietate, tu eşti ca peştele în apă.

Balanţă
Între tine şi partener se stabileşte o comunicare foarte bună şi eficientă ca urmare a obiectivelor pe care vi le-aţi setat împreună. Colaborarea dintre voi dă naştere unor sentimente foarte plăcute.

Scorpion
Încearcă să creezi acasă o atmosferă plăcută, mergeţi la cinema sau la un picnic în mijlocul naturii. Va fi reconfortant şi pentru tine. Azi ești ca un pește în apă în ce privește tranzacțiile, negocierile, dar și parteneriatele romantice.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Ai regăsit prieteni vechi și ești atât de încântat, încât te gândești la ei toată ziua. Parcă timpul s-a oprit acum câţiva ani şi simți că nu v-aţi despărțit.

Capricorn
Eşti un bun pedagog, iar dacă lucrezi în învățământ, ai ales profesia cea mai potrivită pentru tine. Eşti obişnuit să faci doar ce-ţi place, activitățile care nu te interesează îţi provoacă iritabilitate.

Vărsător
Trebuie să pleci în concediu. Aşa cum se întâmplă mereu, va fi greu să faci o alegere. Lasă partenerul să aleagă destinaţia şi fă bagajele cât poţi de repede!

Peşti
Îţi place la nebunie să-ţi aloci timpul necesar pentru a face lucruri care nu ies cu nimic în evidenţă: să mănânci sau să cumperi lucruri frumoase. Ai gust și o mare siguranță atunci când împărtășești pasiunile cu cei din jur…

 

 

 

 

 

Comentarii: