LIFESTYLE SANATATE

Trauma trăită de Vlăduța Lupău înainte să anunțe că e gravidă! Te cutremuri

Frumoasa cântăreață Vlăduța Lupău își va vede curând, în 2-3 luni, visul cu ochii. Va fi mamă de băiat și este în culmea fericirii, de când a aflat că este însărcinată și mai ales de când a reușit să treacă peste primul trimestru de sarcină cu bine.

Vlăduța Lupău e gravidă în 6 luni și ea și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au anunțat abia de curând că vor deveni anul acesta părinți. Iar multă lume nu a înțeles de ce s-a ferit artista să recunoască, atunci când toată lumea bănuia că își amână concertele și că nu are voie să zboare cu avionul din acest motiv.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Vlăduța a făcut mărturisiri cutremurătoare. „Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut.

Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.”, a recunoscut soția fostului portar de la CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

S-a operat de endometrioză, s-a tratat de trombofilie

Vlăduța Lupău a dezvăluit că frica, teama, au făcut-o să evite și să se bucure de minunea care i s-a întâmplat. ”Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent.

Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie’, a mărturisit cântăreața.
Care a îndurat multe până să rămână gravidă. Mai întâi, a fost nevoită să se opere de endometrioză, o boală care face ravagii în rândul femeilor și le împiedică să ducă la bun sfârșit o sarcină.

După ce a scăpat de endometrioză, Vlăduța a descoperit că are trombofilie și s-a tratat de această problema a sângelui. Statistica spune că una din trei femei pierde sarcina din cauza acestei afecțiuni.

 

 

 

Comentarii: