FRUMUSETE

Trucuri pentru acasă: Cum să ai spâncene perfecte fără să apelezi la specialişti

Foto: Pinterest.com

Vrei sprâncene care să arate bine? Iată câteva trucuri pentru machierea lor. Și cel mai simplu machiaj va arăta wow dacă ai sprâncenele corect pensate și machiate!

Structură osoasă proeminentă

Obișnuiești să te dai cu iluminator pe osul sprâncenei? Înlocuiește acest produs cu un concealer! Structura osoasă va părea mai proeminentă, fără strălucirea țipătoare sau glam a iluminatorului, potrivit viva.ro.

CITEȘTE ȘI: CAUZELE pentru care NU îţi mai cresc deloc sprâncenele

Tunde sprâncenele

 

Știai că și sprâncenele se tund? Poți face și tu asta acasă, extrem de simplu! Piaptănă sprâncenele, orientând firele în sus, apoi cu o foarfecuță fină (cea de pielițe e tocmai bună) taie și nivelează firele foarte lungi. Nu te apropii de cele scurte, da?

Un rezultat care nu e artificial

Când aplici fardul, creionul sau gelul pentru sprâncene, zona cel mai puțin colorată este baza sprâncenelor, iar porțiunea cu cel mai mult produs este arcada sprâncenei. Așa obții un rezultat care nu arată artificial.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ţi REFACI sprâncenele dacă le-ai pensat prea mult

Efectul de lifting al pleoapelor

Și dacă vrei un efect de lifting al pleoapelor, tot la arcada sprâncenei trebuie să umbli. Pur și simplu pensezi mai mult arcadele, astfel încât să le ridici, și o dată cu ele se ridică și pleoapele. Optic desigur…

Comentarii: