LIFESTYLE

Tulburător! Una dintre cele mai frumoase actrițe ale României, Eugenia Șerban, luptă cu cancerul!

Chiar dacă pe ecrane a fost mereu mult mai lipsită de inhibiții decât alte colege, chiar dacă e printre primele actrițe de la noi care a jucat o scenă nud, imediat după Revoluție, Eugenia Șerban a ținut la intimitatea ei dintotdeauna. Așa se face că a povestit abia acum calvarul prin care trece, la un distanță de când a aflat.

„Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, a mărturisit Eugenia Șerban pentru revista Viva.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Intervenția la sâni a dus la boală?

Deși nu este cert că asta are fi cauza, se pare că problemele grave din trecut, de ceea ce s-a temut în urmă cu șase ani actrița, nu a scăpat. Eugenia Șerban și-a pus silicoane la 29 de ani, doar că după o vreme, când s-a mai împlinit la trup, nu i-au mai plăcut și și le-a scos. După operație, s-a ales cu tumori și cu necroze la sâni, fiind sfătuită atunci să își taie bustul, pentru că ar fi existat riscul de… cancer. Acum, Eugenia Șerban a aflat că suferă nu de un tip, ci de două tipuri de cancer.

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog <<Spovedanie în fața luminii>>. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă.

Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor”, a mai spus Eugenia Șerban pentru Viva.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: