LIFESTYLE

Uitați de fermecătorul Brandon! Jason Priestley și-a șocat admiratoarele, la reboot-ul după 30 de ani al celebrului serial Beverly Hills 90210

Dacă nu suspinai prin ’90 după Jason Priestley și nu visai că băiatul care te va iubi era o copie fidelă a lui Brandon, sigur era ceva în neregulă cu tine, clar! Baiatul bun din Beverly Hills 90210, cu cei mai frumoși ochi albatri, care îşi proteja necondiţionat sora, făcea senzaţie nu doar în celebrul serial, ci şi în sufletul adolescentelor din public, de pe toate colțurile planetei.

Ei bine, după 30 de ani, la reboot-ul popularului serial, nimeni nu se aștepta ca actorii să fie la fel ca în tinerețe. Doar că pentru unii, trecerea anilor a lăsat urme șocante. Și se pare că din superstarul tinereții noastre n-a prea rămas mare lucru la 49 de ani, iar şarmul de altădată e doar amintire pentru Jason Priestley.

Actorul care figura în mai toate topurile din urmă cu 20 de ani a căzut pradă viciilor care l-au transformat total pe îndrăgitul actor. Ultimele imagini îl arată tumefiat ca un boxer, cu privirea fără strălucirea de odinioară și e plin de riduri, deși la un bărbat asta nu ar fi o chiar așa de mare problemă.

Citește și:  Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

A fentat moartea de câteva ori

Cel mai probabil, Priestley a și suferit alături de prietenii lui din serial la începutul anului când Luke Perry, adică Dylan bad boy din film, a murit la 52 de ani, din cauza unui atac cerebral. Sau când Shannen Doherty, sora lui Brenda în Beverly Hills, a început să se lupte cu cancerul.

Jason Priestley nu a păstrat multă vreme după film aura de băiat cuminte și în viața reală. În 1999, a scăpat cu viaţă dintr-un accident auto produs chiar de el. Era băut atunci când a apasat pedala de acceleraţie mai mult decât trebuia.

Câţiva ani mai târziu, a ieșit de pe pistă, în timpul unei curse cu maşini la circuitul Kentucky. A ajuns la spital cu fracturi la nivelul coloanei vertebrale şi la cap, dar a scăpat în mod miraculos. Iar șirul episoadelor dramatice nu s-a oprit. În 2015, actorul a fost aruncat de pe calul alături de care filma. A avut numeroase contuzii, dar a scăpat cu bine şi de această dată.

Comentarii: