SANATATE

Uleiul care poate trata artrita: Reduce durerea severă și inflamația

Foto: Pinterest.com

Uleiul care poate trata artrita: Reduce durerea severă și inflamația. Uleiul de ricin a fost folosit pentru a trata mai multe probleme de sănătate din timpuri imemoriale. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, uleiul de ricin poate fi folosit ca medicament ayurvedic pentru ameliorarea durerilor articulare.

Acest ulei galben pal extras din seminte de ricin nu este altceva decat un remediu natural minunat pentru mai multe afectiuni de sanatate. De exemplu, utilizarea uleiului de ricin pentru detoxifierea ficatului este destul de răspândită. Proprietățile sale antiinflamatorii pot ajuta la ameliorarea disconfortului asociat cu artrita, potrivit doctorulzilei.ro.

CITEȘTE ȘI: Simptomele neobișnuite care pot anunța că suferi de artrită: La prima vedere nu le-ai asocia cu această afecțiune

Dar cum reduce uleiul de ricin durerile articulare? Cum este util pentru sănătatea articulațiilor tale? Dacă vă întrebați același lucru, vă putem ajuta. Acest articol discută proprietățile terapeutice ale uleiului de ricin pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului cauzat de artrită și pentru a reduce inflamația, precum și diferitele modalități de utilizare în funcție de nevoile dvs.

Uleiul care poate trata artrita: Reduce durerea severă și inflamația

Să ne uităm rapid la ce este, la beneficiile sale potențiale și la modul în care proprietățile uleiului de ricin ajută la artrita.

Artrita, în termeni profani, este o afecțiune care vă afectează articulațiile și țesuturile conjunctive din jurul lor. Cel mai frecvent tip se numește osteoartrita, care este cauzată de uzura țesutului sau cartilajului din jurul articulațiilor artritice și de degenerarea musculară care se întâmplă de obicei odată cu vârsta.

Într-un studiu, s-a descoperit că mai mult de o treime dintre americani suferă de artrită atunci când articulațiile lor sunt examinate folosind imagistica medicală. Cele mai multe dintre aceste cazuri sunt osteoartrita, care afectează între 19% și 30% dintre adulții peste 45 de ani la genunchi, 27% la mâini și 27% la șolduri. De asemenea, s-a constatat că 40% dintre bărbați și 47% dintre femei o vor experimenta în timpul vieții. De asemenea, dacă indicele de masă corporală este mai mare de 30, riscul acestei afecțiuni medicale crește la 60%.

Celelalte sunt artrita reumatoidă și artrita psoriazică, care sunt afecțiuni medicale autoimune care pot afecta pe oricine. Oamenii de știință nu au descoperit ceea ce ar putea cauza acest lucru. Afecțiuni medicale, cum ar fi probleme ale pielii, stres, probleme legate de stilul de viață etc. ar putea fi unele cauze probabile. Dar părțile afectate sunt de obicei genunchii, brațele, gleznele, picioarele, coloana vertebrală, șoldurile etc.

Cum să folosiți uleiul de ricin pentru artrită?

În timp ce alopatia sau orice medicină alternativă ar putea fi responsabile pentru o mare parte a vindecării tale, remediile naturale simple, fără orice compoziție chimică, îți pot răci articulațiile și pot reduce inflamația acută și durerea de artrită, oferindu-ți confort, care este o binecuvântare în sine atunci când ești în durere. Iată diferite moduri în care puteți folosi uleiul de ricin.

Vei avea nevoie

  • Ulei de ricin
  • Tampoane de bumbac
  • Timp de pregatire
  • 5 minute

Proces

Încălziți ulei de ricin, nu prea fierbinte, ci doar puțin cald și înmuiați tampoane de bumbac în ulei de ricin. Luați puțin pe rând și masați bine uleiul pe toată pielea pe zona afectată de artrită și puneți acolo un pachet cu apă fierbinte sau o sticlă cu apă fierbinte. Această terapie de masaj cu ulei de ricin este bună pentru afecțiuni precum rigiditatea generală a articulațiilor și reducerea durerii severe și a inflamației.

Cât de des?

Utilizați acest lucru cât de des puteți sau cel puțin o dată pe săptămână pentru inflamația și durerea obișnuită a coloanei vertebrale, gâtului sau genunchiului. Dar, folosește-l de cel puțin două ori pe săptămână pentru artrită și vei începe să te simți mult mai bine.

CITEȘTE ȘI: Ceaiul de care ai nevoie: Reglează echilibrul hormonal și alungă durerea de artrită

De ce funcționează

Uleiul are proprietăți care ajută la stimularea producției de anticorpi care pot ajuta la prevenirea inflamației acute sau la reducerea acesteia. Când frecați uleiul de ricin peste articulația afectată, acesta se absoarbe în piele și începe să reducă umflarea. Proprietatea sa de absorbție rapidă a uleiului îl face o alegere mai bună pentru a obține o ușurare mai rapidă în timpul durerii și disconfortului intens.

Comentarii: