LIFESTYLE

Un alt ”erou de la Sevilla” a făcut infarct, de ce l-au trimis medicii direct în operație! Îți dorim multă sănătate, Gabi Balint!

Nu m-aș fi gândit la partea cu vreun blestem sau altceva, dacă nu mi-ar fi venit în cap, aproape instantaneu, o statistică din aceea, de te face să te duci cu mintea la filmele acelea cu personaje fantastice și fenomene paranormale. Ce e cert este că dintre cei trei magnifici ai finalei câștigate de Steaua pe 7 mai 1986, pe Sanchez Pizjuan la Sevilla, doi au probleme grave cu inima.

Desigur, povestea lui Helmuth Duckadam, incredibilul portar care a apărat 4 lovituri de departajare în fața Barcelonei, o cunoaștem. 4 operații pe cord deschis, prima chiar la puțin timp după ce a ridicat prestigiosul trofeu deasupra capului. Dar despre Gabi Balint, puștiul solar și pus pe glume care a marcat unul dintre goluri, nici că m-aș fi gândit că ar putea trece vreodată prin așa ceva.

Ei bine, aseară, Gabi Balint s-a simțit foarte rău și a dat fuga la o clinică privată din Capitală, unde medicii i-au spus că tocmai ce suferise un infarct. Pe semne că analizele și prognosticul au avut darul de  a speria pe oricine pentru că Balint a ajuns de urgență la Fundeni unde a și fost operat și i s-au pus trei stenturi. Sursele Digisport spun că fostul atacant al Stelei și al lui Burgos este stabil acum și chiar a primit vizita familiei. Gabi Balint are doi copii, o fată, Denisa, cu fosta soție Cătălina, și încă o fetiță, Roa, dintr-o relație ulterioară.

Citește și: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Balint, al treilea stelist operat pe cord

Dintre eroii principali din distribuția ”filmului de la Sevilla”, doar rebelul Lăcătuș pare să își mai țină inima pe linia de plutire după ce Duckadam și Balint au ajuns deja la mâna medicilor. Ce e interesant este că operat pe cord deschis a fost  și Emeric Ienei, antrenorul acelei garnituri de aur, unică în fotbalul și sportul românesc.

O mare tragedie s-a întâmplat însă cu Lucian Bălan. Divorțat, singur și la limita sărăciei, căzut în patima jocurilor de noroc, Bălan și-a pus capăt zilelor în apartamentul mamei lui. Foștii colegi de echipă îl tot ajutaseră, iar Pițurcă l-a întreținut ani buni cu câte o mie de euro pe lună. Înainte ca Bălan să se sinucidă, Piți se oferise să suporte toate cheltuielile și îl rugase pe fostul mijlocaș să accepte să meargă la o clinică de dezintoxicare, dar s-a lovit de refuz.

Comentarii: