LIFESTYLE

Urzică junior nu are rival în România! A plecat de la Campionatul Național cu 7 medalii de aur!

Puștiul marelui campion Marius Urzică îi calcă pe urme. La 10 ani, Alex a făcut legea la cea mai importantă competiție la care a participat, Campionatul Național de juniori de la Lugoj.

„Am câștigat 7 medalii. Anul acesta, concursul mi s-a părut mai tensionat deoarece am avut foarte multe emoții, dar sunt și foarte fericit pentru că am câștigat la toate aparatele”, mărturisește Alexadru Urzică.

Gimnastul este antrenat chiar de tatăl său. „Sunt mândru de el! Muncește din greu și este foarte conștiincios, drept dovadă și aceste medalii pe care le-a cucerit”, spune mândru antrenorul Marius Urzică.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Alex a intrat pentru prima dată în sala de gimnastică la 2 ani și s-a apucat serios de treabă la vârsta de 5 ani. Micul sportiv povestește și ce sacrificii face pentru a fi cel mai bun.

„Mă antrenez aproape 5 ore în fiecare zi, de la două și jumătate după amiaza până la șapte și jumătate seara”, spune campionul național de juniori III, Nivel 2.

Pe lângă gimnastică, Alex mai are o pasiune, fotbalul! „Nu am nicio echipă preferată în România, mă uit doar la meciurile din străinătate. În weekend, ies cu tata și cu prietenii în parc și jucăm fotbal”, mai spune fiul fostului campion olimpic.

Comentarii: