LIFESTYLE

Zăvoranca revine în forță! Ce vedetă a luat acum în colimator, i-a fost colegă în telenovelă

După ce a lăsat-o moale o vreme cu cruciada împotriva influencerițelor, Oana Zăvoranu s-a întors. Și dacă până acum scăpase de gura Oanei Zăvoranu, de data asta i-a venit rândul Adelei Popescu.

De ce? Fiindcă – zice Zăvoranca – face reclamă la scutece. Nesemnalizată. Iar Oana a luat foc după ce Adela, fosta ei colegă de platou în telenovelele de pe Acasă TV, a urcat mai multe clipuri pe InstaStory, în care recomandă nişte scutece.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: