LIFESTYLE

Vă mai amintiţi de dansatoarea Deliei care făcea furori prin cluburi? Incredibil cum i s-a schimbat viaţa Andreei Popescu, iată miracolul care a apropiat-o de biserică

Sunt ani de atunci, dar cu siguranţă nu aţi uitat-o pe Andreea Popescu, nelipsită din cluburile de noapte, împreună cu Delia, a cărei prietenă și dansatoare era. Pozau în ipostaze uneori indecente, purtau ţinute provocatoare, iar Andreea avea lipită de frunte eticheta de „fată de oraş”.

Ce s-a întâmplat însă cu tânăra dansatoare şi cum de a dispărut din peisajul monden al Capitalei?De cinci ani, Andreea Popescu şi-a schimbat radical toată existenţa, de la obiceiuri, vestimentația, machiajul.

Dragostea a făcut minuni pentru fosta amică a Deliei. Andreea Popescu s-a îndrăgostit de Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, s-a măritat şi este mama lui Ioachim, băieţelul lor, pe care l-a adus pe lume în urmă cu un an.

Pentru Andreea nu mai contează aspectul fizic, distracţiile, iar familia este cea mai importantă în viaţa ei. În locul cluburilor de noapte, tânăra preferă bisericile şi lăcaşurile sfinte, în locul vacanţelor extravagante preferă pelerinajele.

Citeşte şi: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

Semn de la Dumnezeu

Revelaţia Andreei Popescu este una tulburătoare. Când tatăl ei era pe patul de spital, în comă, Andreea s-a rugat la Dumnezeu să i-l mai lase în viață măcar o zi şi a făcut o promisiune:

„Când tata era în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se mai trezească, îi cedase inima, ficatul… Eram la terapie intensivă, încă nu coborâsem la paraclisul de la spital și am zis: Doamne, mai dă-mi-l o zi ca să-i spun că-l iubesc și eu toată viața mea o să i-o dedic lui Dumnezeu!”, şi atunci când povesteşte, vocea îi este gâtuită de emoţie. Aproape că îi dau lacrimile în timpul interviului la Trinitas TV.

“Dumnezeu mi l-a dat nu o zi, ci patru. Toți doctorii erau absolut uimiți că nu înțelegeau cum și-a revenit din comă. Atunci l-am întrebat pe tata, dar nu știu de ce: Tată, tu crezi în Dumnezeu?’ și el a zis Da’. Și atunci am început să-mi pun tot felul de întrebări: ce se întâmplă cu noi după ce murim? (…) Prima carte pe care am citit-o a fost Noul Testament. (…)’, mărturiseşte fosta dansatoare a Deliei.

 

Comentarii: