featured LIFESTYLE

Vica Blochina a primit cea mai tare replică din partea fiului ei și al lui Pițurcă: `E idolul lui!`

De mai bine de un an, fiul Vicăi Blochina și al fostului selecționer Victor Pițurcă a luat o decizie radicală: s-a hotărât să se mute definitiv la tatăl său.

Surprinsă pe moment și chiar confruntată cu o depresie ulterioară, fosta balerină s-a împăcat greu cu ideea, știut fiind istoricul relației dintre ea și Pițurcă, în ultimii ani. De fapt, din clipa în care Vica s-a decis să spună public povestea amantlâcului dintre ea și antrenor și, mai apoi, să-l și dea în judecată pentru paternitate și pensie alimentară, legătura lor a înghețat.

Nu s-a dezghețat decât recent, în sensul în care Pițurcă nu a mai comunicat cu ea decât prin terți de atunci. În schimb, Edan a fost primit în familie atât de bine, încât iată, a decis să se mute acolo definitiv. Și visează să-i calce pe urme tatălui, deși Vica nu își dorește asta.

”Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau.Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a povestit Vica, într-un interviu pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Fosta dansatoare explicase la un podcast și ce anume i-a spus fiul ei recent. ”Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica Blochina despre Edan, la ”Fiță cu Adiță”.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: