LIFESTYLE

Vin de la 2500 de kilometri să participe la cursele de off-road!

Nicușor și Nicoleta Duică, fac pereche și acasă și în etapele de off-road. Soțul este pilot, iar soția copilot și pentru că niciun sacrificiu nu e prea mare, cei doi vin din Belgia să concureze în cursele cu mașini pe teren accidentat.

Pasiunea pentru off-road nu cunoaște limite! Soții Duică o trăiesc pe pielea lor, din 2014, de când au descoperit acest sport. „Venim de la 2500 de km, depinde de etapa unde se ține, venim din Belgia pentru că ne place”, mărturisește partea feminină a echipajului, Nicoleta, copilotul.

„Pentru orice sport trebuie făcute sacrificii. Noi locuim mai departe și am decis împreună să îmbinăm toate lucrurile din viața noastră”, spune și Nicușor, pilotul și soțul Nicoletei.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„În timpul unei curse plec de 100 de ori la mama”

În 6 ani de când împart aceeași mașină în concursuri, cei doi soți recunosc că au existat și momente tensionate. „Există multe incidente în timpul unei curse, adică într-un traseu de 70 de km, plec de 100 de ori la mama. Nu ne vorbim urât, dar ne mai supărăm, da”, povestește Nicoleta.

„Ridicăm tonul un pic, pentru că din cauza zgomotului suntem nevoiți să vorbim mai tare”, glumește Nicușor. În timpul curselor, au parte și de peripeții, iar ultima s-a întâmplat chiar la etapa trecută.

„Pentru prima oară am avut o răsturnare urâtă. Am avut una, undeva la două-trei răsturnări consecutive și a fost un șoc, de-aia și sunt astăzi aici ca să văd dacă pot să trec peste asta”, mărturisește copilotul Nicoleta.

 

 

 

 

Comentarii: