LIFESTYLE

Ce țeapă și-a luat Vica Blochina de la Piți! Ce se întâmplă cu pensia alimentară a băiatului

Cu Vica Blochina, Victor Pițurcă s-a comportat ca un bărbat generos. Fosta dansatoare s-a bucurat de lux, mai ales după ce l-a făcut tată pe fostul selecționer, Piți cumpărându-i Vicăi o mașină de teren și un penthouse, pentru a-i asigura copilului confortul necesar.

Doar că Vica a ieșit în ofsaid, cum s-ar spune la fotbal, în momentul în care a vândut povestea lor presei și i-a forțat mâna la tribunal, ani în șir, ca să-și recunoască fiul și în acte. Ceea ce pe Pițurcă l-a făcut să încheie instantaneu orice legătură cu mama băiatului lui cel mic.

Om dintr-o bucată, Piți n-a mai vrut să știe nimic de femeia care pretinde că s-a iubit cu el timp de 16 ani. Și indiferent că acum fiul lor petrece mult timp în familia lui care l-a acceptat și îl iubește, antrenorul a închis definitiv ambasadele cu Vica, neputând uita și ierta tot circul mediatic, plus faptul că fosta balerină a încercat să-l atingă și la buzunar, terorizândul cu executori și instanță până la ultimul bănuț.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Adio, lux, adio, mii de euro în cont!

Toată comunicarea dintre ei se face prin avocați sau intermediari, iar de când băiatul a început să meargă la tatăl lui din ce în ce mai des, Pițurcă nu mai pune în contul Vicăi nimic în plus față de pensia alimentară stabilită de instanță.

După ce s-a lăudat peste tot cu pensia de întreținere record de 9 mii de euro pe lună pe care o obținuse în instanță, speranțele Vicăi la o viață fără probleme în contul fostei iubiri s-au cam dus.

În ultimii ani, Piți a avut sau n-a avut angajament, că așa e viața antrenorilor. Iar pensia ajunge acum undeva în jur de 1500 de euro, fără nimic în plus, pentru că tatăl îi oferă fiului direct tot ceea ce are nevoie și vrea să-i ceară.

Așa se face că pe vreme de criză, Vica nu se mai poate lăfăi în luxul de altădată. Ba chiar are din când în când discuții despre faptul că e rea de plată cu întreținerea apartamentului cumpărat de Piți, pe care era să-l și piardă din cauza asta.

S-a rupt și lanțul de iubire cu televiziunile, blonda nemaivând niciun proiect și nemaifiind nici atât de băgată în seamă de realizatorii de emisiuni ca invitat. Vica ar fi picat cumva în dizgrația amicilor de altădată când ar fi început să pretindă sume de bani pentru un simplu interviu.

 

 

 

Comentarii: