LIFESTYLE

Viorel Lis, aniversat de tânăra soție! Cu tort, dar fără păcănele!

Astăzi Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a împlinit 78 de ani! Și cum, din cauza pandemiei, nu a putut să iasă din casă ca să se sărbătorească în oraș, fostul edil a petrecut doar cu soția.

Oana i-a făcut o surpriză. A fost prima dată când i-a comandat un tort aniversar, pe care de obicei, Viorel l-ar fi primit de la invitați. Mult mai tânăra soție a lui Lis i-a scris și un mesaj inedit: „Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”.

CITEȘTE ȘI: De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

”Să-mi trăiască o sută de ani!”

Chiar dacă la începutul relației lor, nimeni nu le dădea mari șanse, iată că Oana și Viorel Lis sunt încă împreună, după cîteva decenii de căsnicie.

Și indiferent de ceea ce s-a spus despre ea, că l-ar fi luat din interes, tânăra nevastă a fostului primar general i-a rămas alături și la greu, ea fiind cea care l-a îngrijit și îl îngrijește de când acesta s-a îmbolnăvit.

„Azi e ziua lui Viorel, face 78 de ani. Mulți înainte! Să îmi mai trăiască încă o sută! Sunt foarte curioasă, chiar i-am zis, dacă eu o să prind 78 de ani. Îmi doresc și eu. El zice că până la 70 de ani ține de gene, de ce mănânci, de cum ai grijă de tine și după 70 sunt ani dați de la Dumnezeu în plus, să te bucuri de ei.

Din păcate, din cauza situației cu Covid-ul nu o să facem petreceri mari cum făceam înainte. Mi-e dor de prietenii noștri, o să petrecem acasă. I-am luat un tort lui Viorel, nici nu știam cât costă un tort, pentru că le primeam de la emisiuni de obicei.

O să petrecem acasă, nu mergem nici măcar la păcănele, așteptam în martie să se vaccineze Viorel. Abia atunci a găsit loc în platformă și după aia ne dezlănțuim”, a mărturisit Oana Lis pentru Click!

 

 

 

Comentarii: