LIFESTYLE

Viorica de la Clejani vrea să intre în rândul vedetelor care și-au tăiat stomacul! Anunțul a fost făcut chiar de ea

Pe Viorica de la Clejani o știe toată lumea veselă, plină de viață, cu șarm, chiar și kilogramele în plus. De care s-a tot chinuit să scape. Ba cu o dietă, ba chiar cu pastile care au făcut-o să sufere, la propriu.

Dar gata! Viorica nu mai vrea să aștepte și și-a făcut planul pentru 2021. Ar fi vrut ea să și-l pună în aplicare încă de anul trecut, dar turbulențele cu Margherita și scandalul cu drogurile, dublate de măsurile de combatere a infectării cu coronavirus, au împiedicat-o.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Are de gând să se opereze peste tot!

Viorica vrea să se schimbe total. Și să intre în rândul vedetelor supraponderale care au apelat la intervenția denumita gastric sleeve, care le-a ajutat pe multe dintre ele să slăbească uimitor. De la Raluca Bădulescu, la Ozana Barabancea sau Minodora, toate și-au tăiat stomacul, iar acum se laudă cu o siluetă de adolescente.

Asta dorește și Viorica de la Clejani. ”A venit nenorocita asta de pandemie și mi-a stricat planurile, prima oară ar fi să-mi tai stomacul. Prima dorință ar fi să slăbesc, să-mi tai stomacul, după care aș vrea să-mi scot gușa asta… Să mai îmi tai după aici, din sâni…”, a mărturisit cântăreața la Kanal D.

”Eu am fost nervoasa, mie îmi vine să mănânc frigiderul ăla, mai iau o măslinică, mai iau un cașcaval, pai fir-ar ea a dracu de viață cât să mă chinui eu așa, că-mi vine să-i mănânc p-ăștia, am zis că dacă îmi tai stomacul ăla, poate n-oi mai avea poftă de mâncare așa.”, a explicat apoi și într-o emisiune de la Pro TV.

 

 

 

Comentarii: