LIFESTYLE

Vis sau coșmar american? Adevărul despre viața Monicăi Gabor peste Ocean cu Mister Pink

Fac vâlvă pe Internet câteva poze urcate de Monica Gabor. Fosta doamnă Columbeanu apare cu ceva vânătăi pe corp și mesajul este ”Timp pentru recuperare și relaxare”, iar lumea s-a grăbit să se întrebe sau chiar să afirme că misteriosul iubit chinez și milionar al lui Moni ar fi maltratat-o.

Acum cunoscând îndeaproape personajul, îmi vine greu a crede că Monica s-ar fi lamentat direct pe Instagram și ar fi postat chiar ea imagini cu un eventual abuz. De fapt, nu îmi e greu, ci mi-e practic imposibil, așa că mai degrabă cred că fosta ”scorpie de la Izvorani” face ceva reclamă mascată la produsele iubitului ei.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Irinuca s-a mutat la ea!

De altfel, pentru că lucrurile păreau perfecte în cuplul Moni-Mister Pink, Irinuca, fiica modelului și a lui Irinel Columbeanu, a hotărât să se mute alături de mama ei în Los Angeles, toamna trecută.

”Nu vreau să îi rup inima tatălui ei, așa că ei trebuie să vorbească, să se lămurească, Iri și Irina au o relație deosebită”, spunea Monica la un moment dat, atunci când fata ei a început să spună că ar vrea să locuiască în LA cu ea.

Cel mai mult se pare că ar fi atras-o pe Irinuca prespectiva de a avea un frățior, pentru că de un timp, fiul lui Mister Pink s-a mutat în America și cea care se ocupă de creșterea lui este nimeni alta decât Moni.

”Îmi spune mama fără ca eu să-i fi sugerat măcar, ne înțelegem perfect și el îmi spune că mă iubește, dar l-am rugat pe Anthony ca atunci când mama lui este prezentă să nu mă strige așa, pentru că nu ar fi cinstit față de ea, ar fi dureros!”, povestea fostul model.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Nu mai vrea să fie vedetă!

Și chiar dacă se afișează peste tot cu staruri de calibru, precum Paris Hilton sau copiii lui Michael Jackson, Monica spune că nu și-ar mai dori în veci notorietatea pe care a avut-o cât a fost nevasta lui Irinel.

Monica Gabor era încă o adolescentă când s-a măritat cu milionarul devorator de manechine, de două ori mai în vârstă și,  un alt motiv de ironie pentru presa tabloidă, cu mult, mult mai scund decât ea.

După reality-show-uri și apariții zilnice în lumea mondenă, după naștere Irinei au apărut și scandalurile. Divorțul a fost un eveniment ultra-mediatizat, la fel și lupta pentru custodia fetiței, câștigată într-un final surprinzător de tatăl ei.

Lucrurile s-au calmat odată ce Irina a crescut și s-a transformat într-o domnișoară isteață. Semn că sângele apă nu se face, fata a urcat deja pe podium și a defilat precum mama ei, iar apoi i-a cerut lui Iri să o lase să trăiască alături de Moni în America, pentru că acolo ”are o familie adevărată și nu bone și guvernante”, spunea mama ei într-un interviu.

 

 

Comentarii: