LIFESTYLE

Vizionarul Bill Gates știe când scăpăm de pandemie! Anunțul-șoc, cât mai avem de îndurat

Nimeni nu uită că tot ceea ce Bill Gates a prezis cumva în 2015 s-a adeverit aproape la cuvânt. Miliardarul descria atunci, cu lux de amănunte, ceea ce se întâmplă în zilele noastre, ipotetic, desigur.

Iar dacă pe unii, profețiile magnatului filantrop i-au făcut să se gândească la scenarii în care Bill Gates este implicat în creearea și propagarea virusului letal cu concursul Organizației Mondiale a Sănătății, pe alții nu îi deraiază de la ideea lor.

Aceea în care americanul este o mega-capacitate și un mega-filantrop care a pus la bătaie miliarde de dolari pentru ca umanitatea să iasă din criza mondială sanitară fără precedent.

Ce e cert însă e că Bill Gates un personaj extrem de bine informat, iar declarațiile și previziunile lui trebuie luate în considerare, oricum ar fi ele.

CITEȘTE ȘI: COVID-19: Simptomele care anunță că boala va dura mai mult timp

Donații de 1,75 de miliarde

Din păcate pentru cei care sperau ca viața va reveni la anul, Bill Gates nu vine cu prognoze super-optimiste. E drept, vaccinul împotriva Covid-19 se dezvoltă, dar mai e mult de așteptat până ne vom întoarce la viața de dinaintea pandemiei. Cel puțin, un an și jumătate, prin vara lui 2022.

Bill Gates a făcut acest anunț, simultan cu cel că el și soția sa Melinda donează încă 250 de milioane de dolari pentru a sprijini cercetarea, dezvoltarea și distribuirea corectă a tuturor vaccinurilor și medicamentelor împotriva Covid-19.

Gates, care a donat până acum 1,75 miliarde de dolari pentru criza din sănătate, susține că lupta cu Covid-19 este departe de a fi câștigată: „Până în vara anului 2021, țările bogate vor avea cea mai mare rată de vaccionare, astfel încât acestea o să poată reveni la normal, dar virusul va rămâne într-o mare parte a planetei”.

 

 

 

 

 

Comentarii: