LIFESTYLE NUTRITIE

Wow! Ce transformare, Bahmuțeanca a slăbit 20 kg în 4 luni

Adriana Bahmuțeanu n-a fost niciodată, la maturitate, o silfidă, ci mai degrabă a făcut parte din categoria femeilor rubensiene.

Doar că din cauza pandemiei și statului acasă, vedeta recunoaște că începuse să aibă probleme nu doar cu greutatea, ci cu sănătatea în general, pentru că kilogramele în plus vin întotdeauna cu necazuri: obezitate, colesterolul mare, mobilitate zero.

În iunie, însă, când și-a dat seama că nu se mai poate altfel, iar acul cântarului ajunsese deja la 86 de kilograme, Bahmuțeanca a bătut la ușa medicilor ca să ceară ajutor.

„M-am îngrășat foarte tare. A fost nebunia cu drojdia și am făcut pâine de casă. Am stat în telemuncă și am mâncat, am gătit din toate bucătăriile lumii. Supă de creveți, mâncare thailandeză, pui cu curry, tot felul de nebunii, inclusiv deserturi. Ce poți să faci în casă, mâncam, lucram și stăteam.

Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, nu mă mai încăpea nimic. Eu m-am îngrășat brusc, nu mai puteam să mă mișc, nu mai aveam mobilitatea de dinainte, dar analizele ok, cu excepția colesterolului.

Am ajuns la Simona, care mi-a dat tratament și regim. Eu am fost ambițioasă, nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic. M-am pus pe slăbit și am 68 de kilograme. În dimineața asta m-am urcat pe cântar. Ce crezi, mă încap hainele de dinainte de când eram la Antena Stars.

Am făcut și masaje, am mai mers la înot, însă dieta a fost cea mai importantă. Acum, următoarea țintă este să merg la dans, la bebelușa Oana Ioniță. Nu vreau să ajung așchie, pentru că nu îmi stă bine. Acum, cine știe, poate îmbrac și rochia de mireasa, dar să nu fie albă, ci aurie”, mărturisește Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Ce regim a ținut vedeta

Și pentru că la 47 nu mai e ca la 27, vedeta spune că n-a ieșit din cuvântul specialistului ca să ajungă acum să se simtă bine în pielea ei.

Din iunie până-n octombrie, Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kg, cu 3 mese pe zi bazate pe legume și ovo-lactate, dar și cu un tratament injectabil recomandat de Simona Carniciu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

„A urmat un tratament injectabil cu liraglutid. Acest tratament costa 500 de lei pe lună și îți scade pofta de mâncare, iar senzația de sațietate se instalează rapid, prin urmare mănânci mai puțin. I-am dat un regim cu un aport caloric scăzut treptat, în concordanță cu analizele ei.

Am monitorizat-o din punct de vedere al analizelor. Regimul cuprinde multe  smoothiuri făcute special pentru ea, din legume, fructe. Adriana consumă ouă, lactate, mai puțin carne. Mănâncă cantități mici, gustă din ceea ce îi face plăcere, dar nu mănâncă nimic hipercaloric.

Seara, cu 3 ore înainte de culcare,  nu mănâncă nimic. Ea are 3-4 mese pe zi, bazate pe o lista de alimente permise și interzise. Din cele interzise doar gustă”, spune medicul Adrianei.

 

 

Comentarii: