LIFESTYLE

Xavier Pascual:” Trebuie să readucem România în prim-planul handbalului masculin mondial!”

Muncă, seriozitate și disciplină. Acestea sunt cele mai importante caracteristici care ies în evidență la naționala masculină de handbal după o zi petrecută non-stop cu jucătorii lui Xavier Pascual.

„Tricolorii” trag din greu pentru cele trei meciuri (Israel, Cipru, Moldova) din turneul de calificare la CM 2023, confruntări care vor avea loc la Cluj, în perioada 7-9 ianuarie.

Ibericul de pe banca naționalei i-a pus la muncă pe handbaliști, care au un program strict, cu câte două antrenamente pe zi „Dacă vrem să ne îmbunătățim jocul, trebuie să muncim mult, nu putem sta în fața televizorului și să spunem că putem face minuni.

Handbalul este viața mea, este pasiunea mea! Înțeleg că nu este la fel pentru toată lumea, dar eu vreau să fac totul să iasă bine. Trebuie să luptăm cum putem mai bine pentru țară, să readucem România în prim-planul handbalului mondial”, spune selecționerul naționalei masculine.

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

„Nu avem jucători precum Cristina Neagu!”

Selecționerul României a scos în evidență atuurile naționalei și a explicat pe ce se bazează în turneul de calificare la Campionatul Mondial din 2023.

„Suntem o echipă, asta este arma noastră, faptul că suntem uniți. Cu tot respectul pentru jucători, noi nu avem o Cristina Neagu, un jucător de asemenea valoare, dar avem jucători care sunt buni și dau totul pentru națională. Uneori câștigi, alteori pierzi, dar trebuie să fii mereu mulțumit că ai făcut tot ce ai putut”, mai spune Xavier Pascual.

 

Comentarii: