LIFESTYLE

Păruiala divelor! De ce se atacă Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu

E sfadă mare în show-bizz! Două dintre cele mai curtate prezențe feminine din lumea mondenă dâmbovițeanu sunt puse pe harță. Și de câteva zile, sunt peste tot prin tabloide.

Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu, căci despre ele e vorba, s-au luat din cauza că fostul model a zis ceva ce nu i-a convenit blondinei.

Mai exact, a lovit-o pe Bianca direct în operație. Mă rog, în operații, în sensul în care Andreea Raicu s-a exprimat la Măruță că nu este adepta intervenţiilor estetice. Și s-a luat chiar de Bianca despre care a zis că pare „un robot, o statuie”, de la atâtea îmbunătățiri.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”O expirată!”

Și atât i-a fost Biancăi. Că s-a pornit la adresa Andreei mai ceva ca la război. “Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit impact.ro.

Dar credeți că s-a încheiat aici conflictul? Evident că nu. Sau cel puțin așa se pare. Pentru că Andreea a urcat pe Instagram o imagine cu ea în ținută lejeră, prin parc, îmbrăcată lejer, toată un zâmbet, cu cafeaua în mână și un mesaj.

„Deci vii sau ce facem?”, a scris fosta prezentatoare tv, iar cârcotașii au dedus că întrebarea i-ar fi fost adresată Biancăi, așteptată pesemne de Andreea la o confruntare între fete.

 

 

 

Comentarii: