LIFESTYLE

”Nora” lui Pițurcă, limbaj colorat pe Instagram! Ce a enervat-o pe Cristina Ich

sursa: fanatik

Despre Cristina Ich se știe că este foarte frumoasă, dar și foarte rea de gură, când îi vine ”mingea la fileu”. Iar femeia cu care Alexandru Pițurcă are un copil s-a enervat încă din prima zi a anului. Motivul? A aflat că a fost subiect de bârfă la masa de Revelion.

Lumea a început să vorbească, mai exact, cum că ea și fiul lui Victor Pițurcă s-ar fi despărțit și că Ich ar fi intrat într-o depresie din cauză că Alex i-ar fi dat papucii. Iar Cristina Ich a luat foc instantaneu.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?!”

Influencerița cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagramul său a lăsat totul deoparte și a răbufnit. „Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…)

Mie nu mi se pare că asta este motiv să intrii în depresie. (…) Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, da n-ai altă treabă? Du-te și r…-te, fă ceva!”, au fost replicile Cristinei Ich pe Instastory.

Zvonurile ar fi început după ce ”nora” lui Piți și-a cumpărat un nou apartament. Iar unii au crezut că ea s-ar fi mutat de fapt din casa în care locuiește alături de Alex Pițurcă și fiul lor. Șatena a ținut să infirme această variantă și a subliniat că deține jumătate din apartamentul în care locuiește acum și nu s-ar muta chiar dacă relația dintre ea și tatăl copilului ei a lua sfârșit.

 

 

Comentarii: