LIFESTYLE

Cel mai sexy soldat ucrainean face furori pe Tik Tok! Cine este polițistul cu mușchi de oțel

Arată ca o statuie de Michelangelo și pare să fie și sensibil, pentru că postează des imagini cu prietenii necuvântători. E sportiv, polițist de profesie și instructor e fitness, și chiar și în vreme de război, Evghenii Ivașenko găsește momente în care să mai urce câte ceva pe Internet.

Femeile i-au dat imediat titlul neoficial de cel mai sexy soldat al Armatei din Ucraina, iar comunitatea lui de pe rețelele de socializare e în creștere. Pe Tik Tok e o adevărată vedetă: a strâns deja aproape jumătate de milion de urmăritori.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

E liber de contract

Evghenii Ivașcenko a devenit extrem de popular și pe Instagram. Acolo imaginile postate cu el de dinainte de invazia rușilor fac furori, în sensul în care ofițerul de poliție apare în ipostaze extrem de provocatoare și își etalează trupul perfect.

Ivașcenko are și cu ce să se laude.  A câștigat până acum o grămadă de premii la concursuri de Strong-Men și face reclamă la produse și suplimente pentru sportivi.

Presa din țara vecină vine și cu o veste bună pentru admiratoarele soldatului ucrainean. Se pare că deocamdată Evghenii nu și-a găsit perechea.

 

 

 

 

 

Comentarii: