NUTRITIE SANATATE

Elixirul vindecării – Ce se întâmplă în organism dacă bei zilnic apă cu miere

Mierea are proprietăți antioxidante puternice, motiv pentru care experții recomandă cu tărie ca toată lumea să își înceapă ziua cu ea. Produsul este contraindicat doar persoanelor predispuse la reacții alergice și celor cu intoleranță la toate produsele apicole.

Ce se întâmplă cu organismul atunci când se consumă zilnic apă cu miere

Compoziția biochimică uimitoare a mierii contribuie la un curs mai activ al proceselor de regenerare în organism, toate celulele deteriorate sunt înlocuite mult mai repede cu altele noi și eliminate din organism. Ca urmare, starea de bine se îmbunătățește semnificativ, rezistența organismului la boli crește, starea pielii se îmbunătățește simțitor, iar greutatea revine la valorile sale normale.

CITEȘTE ȘI: Remediile naturale care ajută la funcționarea ficatului: Efectul pe care îl are mierea

Dimineața (pe stomacul gol) și seara (cu două ore înainte de culcare), medicii recomandă să se bea un amestec făcut din o linguriță de miere dizolvată într-un pahar de apă. Este obligatoriu să folosiți apă rece, deoarece la temperaturi de peste 42 de grade produsul își pierde complet toate proprietățile de vindecare.

Întărirea sistemului imunitar

De asemenea, consumul zilnic de miere (două lingurițe) întărește organismul fără a crea o sarcină pentru pancreas.

Eficacitatea și acțiunea miraculoasă a produsului apicol a fost demonstrată în cadrul unui experiment efectuat pe șobolani bătrâni, pe care oamenii de știință i-au supus la o „dietă cu miere”. Ulterior, oamenii de știință au descoperit că utilizarea regulată a apei cu miere a contribuit la îmbunătățirea rezistenței la stres a animalelor, iar semnele vitale au revenit la normal.

CITEȘTE ȘI: De ce să mănânci usturoi și miere dimineața: Metabolismul este stimulat și scade colesterolul

Potrivit cercetătorilor, proprietățile antioxidante ale mierii previn îmbătrânirea și uzura organismului, întăresc sistemul imunitar și restabilesc tinerețea.

Comentarii: