LIFESTYLE

Andreea Marin îi face concurenţă lui Ştefan Bănică? Chiar când actuala soţie a Juniorului se pregăteşte să nască, Zâna se mândreşte pe Facebook cu un inel de la iubit

În a doua zi de Paşte, Andreea Marin a împărtăşit pe pagina ei de Facebook o serie de poze în care îşi etalează un superb inel. Ar fi fost probabil fotografii ca oricare altele şi poate că ar fi putut trece drept poze din timpul unui shooting sau reclame plătite, aşa cum mai obişnuieşte Zâna.

Dar insistenţa pe detaliu a vedetei i-a făcut pe toţi să se gândească la faptul că bijuteria este una cu semnificaţie. Iubitul o ţine de mână pe Andreea Marin, iar prin lumea mondenă se vorbeşte deja că fosta prezentatoare se pregăteşte de nunta cu numărul 4.

Ca o coincidenţă remarcată de mucaliţi, Andreea îşi face planuri de nuntă, în timp ce fostul soţ şi tată al singurului ei copil, Ştefan Bănică, se pregăteşte de… botez. Actuala doamnă Bănică, Lavinia Pârva, ar trebui să nască undeva la sfârşitul lunii mai.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Coincidenţele care au dat apă la moară cârcotaşilor

De ce insistam mai sus să fac o paralelă între cele două evenimente? Mă rog, presupuse, pentru că în ceea ce priveşte inelul, Zâna nu a specificat – aşa cum îi este stilul – dacă e vorba despre un inel de logodnă oferit de iubitul ei consul.

Gurile rele au tot vorbit despre faptul că Andreei Marin nu i-a picat prea bine faptul că Ştefan Bănică şi-a refăcut viaţa chiar cu Lavinia, despre care s-a tot spus că i-ar fi fost rivală încă din timpul căsniciei. De aceea, de fiecare dată când se întâmplă un eveniment major în viaţa lor de cuplu, Zâna foloseşte bagheta ca să atragă atenţie asupra ei.

Bine, sunt speculaţii ale „mondenilor” şi pot fi doar simple coincidenţe, care uneori chiar se întâmplă. Aşa cum s-a întâmplat ca atunci când duopă divorţul lor, Bănică şi-a asumat noua relaţie, Andreea Marin a anunţat că se mărită cu mai tânărul soţ de origine turcă, Tuncay Ozturk.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Inel ca al prinţesei Kate

Acum, lăsând la o parte gura lumii şi bârfele, inelul pe care ni l-a arătat Andreea pe Facebook este de-a dreptul superb. Şi este identic cu cel pe care prinţul William al Marii Britanii i l-a oferit lui Kate Midleton când s-au logodit. Este un inel cu safir uriaş, înconjurat cu diamante, care îi aparţinuse „prinţesei inimilor”, regretata Lady Diana, mama lui Will.

Dincolo de faptul că inelul primit de Andreea Marin seamănă cu cel al lui Kate, şi locaţia aleasă a fost… Londra! Ceea ce alimentează speculaţiile, oricât ar nega Zâna, care este o veterană în ale presei şi ştie ce impresie să lase atunci când vrea.

Nu este un inel de logodnă, ci de împlinire în doi, ceea ce pentru mine înseamnă mult mai mult”, a fost comentariul lăsat de Andreea Marin celor care i-au urat „casă de piatră”.

Comentarii: