LIFESTYLE

Mircea Lucescu, mesaj pentru Fatih Terim: ”Va lupta și va câștiga!”

Antrenorul lui Galatasaray, turcul Fatih Terim, în vârstă de 66 de ani, a fost externat ieri din spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Pentru ”Împărat”, antrenor cu care Hagi și Popescu au câștigat împreună Cupa UEFA, vestea că s-a îmbolnăvit a picat ca un trăznet, săptămâna trecută, iar toți foștii colaboratori, dar și rivali i-au transmis mesaje de susținere. Printre ei s-a numărat și antrenorul care l-a înlocuit la vremea respectivă la cârma formației Cim Bom, Mircea Lucescu.

Între cei doi a existat mereu o legătură puternică, iar acum când Terim a fost atins de COVID-19 (a fost externat luni din spital), Luce nu l-a uitat. „Are puterea de a depăși această suferință. Va câștiga și acum”, a spus Il Luce în ziarul Fotomac.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Stați acasă!”

„Fatih Terim e un nume de succes în istoria fotbalului turc. Un antrenor căruia i-a plăcut mereu să lupte și să câștige. Îi urez să se refacă repede. Are puterea de a depăși acestă suferință. Galatasaray are nevoie de el. Mi-ar plăcea să-l vizitez când totul va fi bine”, a mai declarat Lucescu senior.

Mircea Lucescu le-a mai vorbit turcilor și despre situația din România. Și a avut un mesaj pentru toată lumea. „Eu stau acasă cu familia în aceste zile dificile. Acesta e sfatul meu. Stați acasă pentru a ajuta doctorii care luptă să salveze vieți”, le-a transmis Lucescu românilor și turcilor.

Comentarii: