LIFESTYLE

Dana Rogoz, de două ori mămică! Vedeta a născut o fetiță, care va avea un nume special

Ziua de astăzi a fost una specială pentru Dana Rogoz. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară: cel de-al doilea copil al ei și al regizorului Radu Dragomir este o fetiță, ei având și un băiețel, iar vedeta ales să o aducă pe lume într-o maternitate privată. La scurt timp de la naștere, Dana Rogoz a împărțit bucuria și cu fanii ei de pe Facebook, cărora le-a arătat prima poză cu micuța.

Dana Rogoz (34 de ani) a avut o sarcină ușoară și arată și se simte bine și după cea de-a doua naștere. Cel puțin asta reiese din fotografie și din mesajul optimist de pe Facebook.

Citește și: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

A născut în zi de sărbătoare

Creștinii au sărbătorit astăzi ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena. Iar vedeta, se pare, a ținut cont de această mare sărbătoare când a ales numele fetiței.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

 

 

Comentarii: