LIFESTYLE

Oana Roman, amintiri din adolescență! Fiica fostului premier Petre Roman distruge mitul ”fetei lui tata”

Oana Roman este un personaj cunoscut în lumea mondenă, și deși a arătat că știe și poate multe, toată lumea consideră că a reușit să ajungă cine este cu ajutorul lui Petre Roman. Iată însă că Oana vine acum și vorbește, în sfârșit, lămurind aceste aspecte mult comentate.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”La Sorbona nu intri cu pile!„

S-a vorbit o vreme și de faptul că Oana Roman ar fi fost privilegiată a sorții în ceea ce privește cariera, datorită numelui. Că n-ar fi putut să facă studii la școli înalte dacă tatăl ei nu ar fi fost fost premier.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată.

Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a mai povestit Oana Roman.

 

 

 

 

Comentarii: