LIFESTYLE

Eliza Samara, de la exercițiile cu robotul din sufragerie, la antrenamentul dur pe malul Mării Negre

Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România povestește cum au schimbat-o cele două luni în care s-a pregătit în casă, a alergat în jurul blocului, a slăbit și a văzut toate filmele de pe Netflix.

Eliza Samara se simte din nou liberă, după ce mai bine de două luni a fost nevoită să se antreneze în casă cu un robot pe care îl numește prietenul ei. Cum s-au ridicat restricțiile, pe langă cele câteva ore de antrenament zilnice, sportiva se pregătește împreună cu preparatorul ei fizic, la malul mării.

Preparatorul meu fizic scoate untul din mine. Pot să zic că pe timpul Pandemiei  am slabit. Până la 15 mai, alergam în jurul blocului și pe bulevard„, spune Eliza Samara.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

 „Am învățat în Pandemie să fiu ordonată!”

Perioada petrecută în casă a făcut-o pe Samara să devină mai disciplinată în viața profesională.  „Primele două săptămâni au trecut foarte repede, dar, după a început să devină rutină, monotonie.  Am învățat să mă pun la punct și să fiu mai ordonată în ceea ce constă pregătirea mea„, mărturisește campioana.

Chiar dacă mai are un an până să ajungă împreună cu echipa de tenis de masă a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Eliza vede partea bună a lucrurilor.

„Mă bucură și mă liniștește faptul că ne-am calificat la Jocurile Olimpice încă din luna ianuarie, adică ne-am calificat din prima. Mă pot antrena și mă pot concentra la ce este mai departe. Am timp să pun la punct orice schemă și pot s-o exersez în meciuri, încheie multipla campioană europeană la tenis de masă.

 

 

 

Comentarii: