LIFESTYLE

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare! De ce s-a temut celebrul agent FIFA pentru viața fiicelor ei!

Face ce face Anamaria Prodan și ajunge mereu în centrul atenție. După ce a fost prima femeie de la noi agent de fotbaliști, primul președinte de club de fotbal, este acum și acționar al echipei FC Hermannstadt. Planul celui mai sexy impresar din fotbal e ca fiica ei cea mare, Rebecca, să ocupe funcția de manager al clubului.

Dacă se teme de provocări, e clar că la Prodanca nu e cazul. Și totuși, Ana a mărturisit că a fost o dată în viața ei când a avut o strângere de inimă. Atunci când s-a certat cu Ioan Becali.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

L-a angajat pe bodyguardul lui Iliescu!

Cum a gestionat atunci situația? Anamaria povestește într-o emisiune la Prosport Live: „Frică? Am avut divergența aia cu Giovanni, care a trecut. Frică mie? Poate lui de mine… Mi-a fost frică pentru viața fetelor mele.

Mi-am angajat bodyguardul lui Ion Iliescu. A fost circ. Plecam de pe Băneasa, au venit niște fani să mă pupe și, în următoarele secunde, i-am văzut tăvăliți în mijlocul aeroportului de către bodyguarzi. Am trăit niște momente incredibile”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea ProSport Live.

Ioan Becali și Anamaria Prodan s-au certat zdravăn de mai multe ori, iar mărul discordiei a fost mereu transferul vreunui jucător. Spiritele s-au încins foarte tare când în 2007, stelistul Nicolae Dică s-a transferat la Catania prin firma fraților Becali, deși avea contract cu Prodanca.

Anamaria a cerut despăgubiri atunci de 500.000 de euro sau 10% din contract. Și s-a iscat un megascandal, în care a intrat și Gigi Becali, care le-a ținut partea verilor săi.
„Poate Ana Maria Prodan să-l impresarieze pe Dică? Pe Herea l-a zăpacit de cap. Nu stiu cum l-a convins pe Dică să semneze, i-o fi arătat vreo țâță și l-a înnebunit!”, spunea în anul 2007 finanțatorul roș-albaștrilor.

 

 

 

 

Comentarii: