HOROSCOP

HOROSCOP 7 iunie 2020

Berbec În loc să stai şi să analizezi pe toate feţele o problemă, mai bine ai pune mâna pe unelte să rezolvi acea situaţie, pentru că e o chestiune care cere acţiune, nu analiză. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fără să mai aştepţi confirmări de la alţii. Stă numai în puterea ta să rezolvi totul ca la carte, pentru că ai şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie ca să te apuci serios de treabă şi să ajungi la un rezultat demn de laudă. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practică, de aceea eşti stimulat să te implici trup şi suflet în această acţiune şi s-o duci la capăt cu brio. Nu te crampona de întrebări inutile sau analize detaliate.

Taur
Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ţi-ai propus. Sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, îl iau pe nu în braţe şi se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ţine pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îţi iei pe umeri şi sarcinile lor, pentru că vezi că nu ştiu ce să facă sau nu au curaj să acţioneze. Decât cu asemenea ajutoare care te ţin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forţe proprii şi în stilul tău, fără să munceşti pentru alţii!

Gemeni
Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată! Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!

Rac
Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Toate bune şi frumoase azi, ai senzaţia că ai rezolvat cele mai complicate probleme şi orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: păstrează acest tonus ridicat cât mai mult timp posibil, pentru că de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste şi entuziaste în faţa unor evenimente care se apropie, şi pe care le primeşti cu inima deschisă, sigur că va ieşi totul ca la carte. Ai noroc şi de un anturaj bun, care te stimulează, te înconjoară de energie pozitivă, şi cât timp fiecare îşi menţine moralul la cote maxime, succesul e din ce în ce mai aproape!

Fecioară
Nu ai de ce să-ţi pierzi curajul dacă mai apar în calea ta şi piedici, pentru că ele au rolul de a te ambiţiona şi mai tare! E o dovadă clară că eşti capabil de mai mult decât ai crede, că poţi reuşi chiar şi în ciuda celor mai mari oprelişti şi afronturi, descoperind că deţii calităţi de care nici măcar nu erai conştient. La greu poţi observa de ce eşti capabil, nu atunci când toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care eşti supus, pentru că o vei depăşi mai bine decât ai spera! Implică-te că poţi!

Balanță
Te cam joci cu banii de care dispui, furat ba de o tentaţie, ba de un capriciu de moment. Dacă nu te opreşti la timp, îţi vei dezechilibra bugetul într-un moment în care nu prea se întrevăd soluţii de a-l întări. Eşti probabil influenţat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decât tine din punct de vedere financiar şi când vezi că el cheltuieşte în neştire, eşti tentat să faci la fel. Or, tu nu eşti pe acelaşi nivel financiar cu el iar risipa va lăsa urme. Ţine-ţi în frâu cheltuielile, nu e momentul cel mai potrivit pentru abuzuri!

Scorpion
Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.

Capricorn
Starea ta psihică nu e tocmai bună, eşti influenţat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăseşti, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeaşi zonă emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea ta e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţa ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui. Fiecare e cu norocul său, la urma urmei, deci luptă cu aceste stări care nu te caracterizează. Nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că vei găsi!

Vărsător
Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tu mai bine să faci. Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arată cine eşti!

Pești
Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi tu asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave, ca atare cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bomba!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: