LIFESTYLE

Secretele lui Costin Mărculescu: ce boală gravă avea, de ce intrase în depresie și ce spune familia

E cumva asemănător cu finalul Cristinei Țopescu sfârșitul actorului Costin Mărculescu. Lumea este șocată de ceea ce li s-a întâmplat, mulți prieteni apar ca ciupercile după ploaie, deși amândoi au murit în singurătate, părăsiți de toți, găsiți practic după câteva zile de niște străini, singurii care și-a făcut griji pentru că nu i-au mai văzut.

Desigur, ca și la Cristina Țopescu, familia ajunge abia la morgă, iar așa-zișii prieteni umplu rețelele de socializare care mai de care cu mesaje lacrimogene. Și cam atât.

În ceea ce-l privește pe actorul Costin Mărculescu, tabloul este sumbru. Desprins din filmele horror hard, ca să zic așa. Mărculescu, bărbat la 51 de ani, a fost găsit în cadă, aproape în descompunere, adică era mort de zile bune, iar faptul că nu a mai fost văzut cu câinele afară, iar animalul se tânguia, le-a dat de gândit vecinilor.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos, acolo unde a fost făcut anunțul-șoc.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Sinucidere sau infarct?

Pandemia l-ar fi găsit pe Costin Mărculescu, actor devenit celebru prin replica cu broaștele din filmul ”Liceeni”, cum nu se poate mai prost. Era aproape falit, căutat de creditori și aproape de o depresie cruntă.

În 2013, chiar el, Costin Mărculescu, spunea următoarele cuvinte: ”Oamenii sunt ok cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine.”….

Apropiații exclud însă varianta unei sinuciderii, pentru că în ciuda izolării, actorul își făcuse timp să-și viziteze tatăl și avea planuri, proiecte, se apucase să scrie o carte.

Cealaltă variantă, pe care însă familia o infirmă, mai exact soțul surorii lui Costin, ar fi ca el să fi făcut un infarct. Și deși amicii zic că el ar fi avut ceva probleme cu inima în trecut, cumnatul lui a susținut că nu există așa ceva.

Cert este că la prima vedere, legiștilor le-a fost greu să se dea cu părerea, având în vedere starea avansată de putrefacție a cadavrului. Se așteaptă rezultatele la testul COVID și expertiza toxicologică, să vadă dacă nu cumva ar fi luat ceva pastile.

“La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.
De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”, susțin surse din anchetă.

 

 

 

Comentarii: