LIFESTYLE

Chef Sorin Bontea, plătit bine de Antene! Ce salariu are în comparație cu ceilalți doi jurați

????????????????????????????????????

Când au părăsit Masterchef-ul de la Pro TV pentru emisiunea de la televiziunea lui Voiculescu, lumea a privit cu suspiciune și, pe bună dreptate, s-a gândit că cei trei bucătari-jurați că ”scorul” a fost pe măsură. Banii, adică.

Iată că transferul, spre deosebire de alte schimbări de direcție, transferul lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătecu la ‘Chefi la cuțite’ a fost unul reușit. Show-ul a reușit să facă audiențe-record, așa că pretențiile protagoniștilor care dau seara și piperul sunt, practic justificate.

Mulți fani ai emisiunii se întreabă oare cât le intră în buzunare celor trei jurați, care filmează deja pentru cel de-al șaptelea sezon. Conform Impact.ro, chef Sorin Bontea ar câștiga lunar 10.000 de euro la Antena 1, mai mult decât colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

‘Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România’, susțin sursele site-ului respectiv.

CITEȘTE ȘI:  ‘Găigana’ – omleta delicioasă din Banat. Ingredientele necesare şi modul de preparare

Chef Bontea, câștigător de reality-show

Alături de amicul său, Răzvan Fodor, chef Sorin Bontea a luptat în cel mai dur reality-show, ”Asia Expres”, și au câștigat marele premiu de 30.000 de euro. L-au împărțit și le-a revenit câte 15.000 de euro, însă au avut de plătit și un impozit consistent pentru această sumă.

Însă dacă la prima vedere pare mare, comparativ cu ce primește la cooking-show-ul cu care sparge audiențele, este mică. Bontea câștigă în două luni mai mult decât a luat pentru perioada cât s-a chinuit la mii de kilometri și în condiții grele pentru cei 12 mii și ceva de euro cu cât s-a ales. Acum, cunoscutul chef s-a întors pe platouri, acolo unde filmările sunt în toi, în ciuda pandemiei.

„Emisiunea Chefi la cuțite e un caz atipic pentru că e o emisiune care se filmează fără public și în mod normal. Distanțarea e mult mai ușor de păstrat, în cazul nostru. Temperatura se ia la intrare, iar concurenții gătesc cu mănuși”, au dezvăluit reprezentanții Antenei.

 

 

 

 

 

Comentarii: