LIFESTYLE

Dan Negru, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole! Cine sunt ”adevărații asasini” ai îndrăgitei cântărețe

S-au făcut, iată, 10 ani de când Mădălina Manole, ”fata cu părul de foc”, una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din perioada post-decembristă, a ales să își încheie socotelile cu viața. Și în fiecare an, în ziua în care cântăreața s-a sinucis – zi în care se și născuse! -, toată lumea o pomenește.

A făcut-o și Dan Negru, cel care a postat un mesaj tulburător despre Mădălina Manole și motivele care au dus la acel gest fatal.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioada in care televiziunile româneşti descopereau publicul comercial 18-49 şi orice li se părea «old» sau cu aer românesc era respins”, a scris Dan Negru în postarea pe care i-a dedicat-o artistei.

„Moral, noi toţi ăştia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toţi asasinii ei”, a scris celebrul realizator tv, pe pagina lui de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă în organismul tău când TE DESPARȚI de cineva drag /STUDIU

Mădălina Manole s-a sinucis la 43 de ani

În urmă cu zece, ani, pe 14 iulie, Mădălina Manole, aflată într-o teribilă depresie, a șocat o lume întreagă, alegând să-și pună capăt zilelor chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Ea a fost găsită în baia casei sale din Otopeni de soțul ei, cu care petrecuse până la miezul nopții discret, căruia nu-i dăduse niciun semnal că ar fi într-o stare psihică fragilă, sau cel puțin așa a spus acesta mereu.

Potrivit INML, artista s-a sinucis înghițind Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), o substanță extrem de toxică, pe care chiar ea și-a procurat-o, dând astfel senzația că ar fi plănuit de ceva timp gestul.

Înainte de a-și lua viața, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio prin care le explică celor dragi motivele care au împins-o să facă acest gest.

 

 

 

 

 

Comentarii: