LIFESTYLE

Ea e campioana mondială care stă în sală 6 ore pe zi!

Tenisul de masă și fitness-ul se împacă de minune! Cel puțin în cazul Andreei Dragoman, campioana mondială la juniori în proba de dublu.

Tânara sportivă (19 ani) nu concepe viața fără orele la sală și cele două antrenamente pe zi la tenis de masă. Îmi place foarte mult, nu pot să stau o zi fără să nu fac sport. Am un preparator fizic care se ocupă de mine și cam asta fac, sport toată ziua”, mărturisește campioana mondială de juniori la tenis de masă.

Pe timpul stării de urgență din perioada pandemiei, Andreei i-a fost cel mai dificil să stea în casă, dar nu a renunțat la pregătire.

Mi-a fost foarte greu, având în vedere că eram obișnuită să fac toată ziua sport, în fiecare zi. Făceam antrenamente, făceam și cu lotul, aveam antrenamente de la preparatorul nostru fizic și primeam antrenamente și de la preparatorul meu de la sala de fitness, spune componenta lotului național feminin de tenis de masă.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

A pierdut șirul medaliilor!

Andreea Dragoman este una dintre speranțele tenisului de masă. A început acest sport la vârsta de 7 ani și spune că nu s-ar vedea făcând altceva. Deși împlinește 20 de ani îi august, Andreea a pierdut șirul medaliilor și trofeelor pe care le-a câștigat.

Din 2011, de când a cucerit titlul european la minicadete la simplu, sportiva a înregistrat rezultate de marcă în fiecare an. Cea mai mare performanță pentru Andreea este titlul mondial în proba de dublu alături de Adina Diaconu, la Campionatul Mondial de Juniori din Africa de Sud, de la Cape Town, din 2016. Visul ei este să participe cu echipa națională feminină de tenis de masă a României la următoarea Olimpiadă de peste 4 ani.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: