LIFESTYLE

Andreea Esca rupe tăcerea! Ea și fiul ei au luat coronavirus de la soțul ei!

După o săptămână de tăcere, Andreea Esca a ieșit în sfârșit și a recunoscut ceea ce se vorbea. Că a fost infectată cu noul coronavirus! Extrem de afectată, știrista a povestit totul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea și familia ei, din cauza coronavirusului.

Andreea Esca a descris, într-un interviu pentru Știrile Pro TV toate simptomele pe care le-a avut. Și a vorbit despre tot ceea ce a simțit atunci când a văzut că atât ea, cât și soțul său și fiul ei, Aris, au avut testele pozitive.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu, cât și unul dintre copii. Mulțumim medicilor, avem un rezultat negativ astăzi, toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu, a avut două zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ” a spus Andreea Esca, la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Nu s-a infectat de la petrecerea de fițe de pe litoral!

Primul membru al familiei Andreei Esca infectat cu COVID-19 a fost soțul știristei. Iar prezentatoarea știrilor a luat virusul de la partenerul său de viață și nu de la petrecerea la care a participat pe litoral.

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv.

Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea.

Nu este momentul să lăsăm garda jos. Rezultatul tuturor a fost negativ, eu sunt bine, Aris este bine. Din păcate, Alex mai trebuie să stea câteva zile în spital” a mai spus Andreea Esca.

 

 

 

Comentarii: